eur:
393.25
usd:
368.09
bux:
66051.46
2024. április 24. szerda György

Véletlenül nyomtattak horogkeresztes karácsonyi plakátokat

Horogkeresztekkel díszített plakátokon hirdette városszerte a dél-franciaországi Orange az önkormányzat által szervezett karácsonyi vásárt.


Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor a Szakma Sztár fesztiválon: "ha csinálsz valamit, csináld világszínvonalon, ez rám is vonatkozik"

Nehéz ugyan szerinte kisilabizálni, hogy mit hoz a jövőt, de a kormány segít abban az MKIK-val összefogásban, hogy megfelelő, korszerű, időt álló képzésben részesülhessenek a fiatalok egy veszélyes világban is - mondta a miniszterelnök egy fiatalok szakmaválasztását segítő fesztivál szónokaként.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Jön a tűzijáték a tőzsdéken, most érdemes figyelni!

Jön a tűzijáték a tőzsdéken, most érdemes figyelni!

Alphabet, Amazon, Apple, Meta, Microsoft, Nvidia, és Tesla. Fantasztikus hetes, Mágikus Hetes vagy a hét mesterlövész. Mindegy, hogy hívjuk őket, ezek a cégek és a részvényeik akkorára nőttek, hogy mindent torzítanak maguk körül, befolyásolják a globális tőkepiacok mozgását, az árazásokat, profitvárakozásokat. A cégek egymás után teszik közzé legfrissebb számaikat, ezekre pedig érzékenyen reagálnak a befektetők. Mutatjuk, mit érdemes tudni. Ezzel a hét részvénnyel is foglalkozunk a következő befektetési konferenciánkon, a Portfolio Investment Day 2024-en, ahol profi szakemberekkel és befektetőkkel fejtjük meg, mibe érdemes most befektetni. Az esemény regisztráció után ingyenes, regisztráció itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×