eur:
389.29
usd:
362.6
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Öngyilkos akart lenni Gigi Becaliért, a leggazdagabb románért

Egy 41 éves dévai férfi felment egy hétemeletes tömbház tetejére, ahol öngyilkossággal fenyegetőzve fejezte ki szolidaritását az előzetes letartóztatásban lévő román Gigi Becali üzletemberrel. A Steaua futballklub tulajdonosa 29 napos vizsgálati fogságban van, a gyanú szerint fogságban tartott három embert.

A szolidaritást vállaló férfi száját egy sál takarta el, fején sapka volt, míg szemét egy hatalmas napszemüveg díszelgett, így arcát nem lehetett felismerni. Közel egy óra után jutott egyezségre a helyszínre kiérkező rendőrökkel, és lejött az épület tetejéről - adta hírül a manna.ro. A helyszínre több rendőrautó és mentőautó érkezett.

"Gigi Becali börtönben van, míg az igazi tolvajok szabadon vannak" - nehezményezte a tiltakozó. A dévai rendőrségen kiderítették, hogy a férfi vajdahunyadi illetőségű, és csendháborítás miatt büntették meg.

Az néhány napja derült ki, hogy a dúsgazdag üzletember, Gigi Becali továbbra is börtönben marad. Nagyjából 20 napja van még hátra a 29 napos vizsgálati fogságból.

A Steaua futballklub tulajdonosát azért tartóztatták le, mert személyi szabadság megfosztásával gyanúsítják. Az ügyészek szerint elfogatta, fogva tartotta és fizikai kényszernek vetette alá azt a három embert, akik január végén ellopták az egyik autóját egy bár elől.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×