eur:
395.77
usd:
365.84
bux:
73911.76
2024. július 31. szerda Oszkár

Elfogták a szlovák rendőrhóhérokat

Több napig tartó hajsza után a szlovák rendőrség vasárnapra virradó éjszaka elfogta azt a két személyt, akik kedden Garamszécsen megöltek egy vállalkozót. A három símaszkos tettes a családtagok szeme láttára, vélhetően alvilági megbízásból végezte ki a áldozatát.

A szomszéd riasztására a rendőrök perceken belül megérkeztek a házhoz, ahol az elkövetők még ott voltak, de a rendőröket megtévesztve a gyorsbevetésű kommandó tagjainak adták ki magukat. Miután hét embert megkötöztek, elmenekültek a helyszínről.

Néhány perccel később a rendőrök útjukat állták és egyiküket elfogták, a másik két személy elmenekült. A rendőrség ettől kezdve "különleges rendőri kiképzésben részesült", később pedig már konkrét személyek után nyomozott, mert akkor már tudni lehetett, hogy két tettes korábban a rendőrség különleges alakulatához tartozott, a harmadik pedig még mindig ott szolgál.

A hajszában hatszáz rendőr és száz katona vett részt.

A több napon át tartó erdei menekülés során kimerült gyanúsítottakat egy privigyei lakótelepen, az egyikük szüleinek lakása közelében fogták el. Fegyver már nem volt náluk és ellenállást sem tanúsítottak.

Címlapról ajánljuk

Nagy napja lehet a magyaroknak – az olimpia szerdai hírei percről percre

Miután úszásra alkalmasnak találták a Szajnát, a triatlonnal kezdődött a magyarok szerdai programja. Ezen felül asztaliteniszben, cselgáncsban, evezésben, kézilabdában sportlövészetben, tornában, úszásban és vívásban is érdekeltek vagyunk.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.31. szerda, 18:00
Feldman Zsolt
az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára
Nyomulnak az oroszok Toreck felé, hatalmas erődemonstráció készül – Híreink az ukrán frontról szerdán

Nyomulnak az oroszok Toreck felé, hatalmas erődemonstráció készül – Híreink az ukrán frontról szerdán

Elesett Pivgyenne tegnap, az orosz katonák hamarosan megkezdhetik Toreck ostromát. Az ukrán védelem Pokrovszk térségében sem stabil: kilométerről kilométerre nyomulnak előre az orosz támadók. Hamarosan megérkeznek Ukrajnába az F-16-os vadászbombázók: a fegyvereket friss hírek szerint Amerika adja hozzájuk. Közben Oroszország szinte az összes hadiflottáját és több száz hajóját összevonó erődemonstrációra készül. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×