eur:
391.49
usd:
361.26
bux:
73454.94
2024. július 29. hétfő Flóra, Márta

Szexbotrány a képviselőházban - egy gyakornok vallomása

Egy volt képviselőházi gyakornok bevallotta: szexuális kapcsolatot létesített vele Mark Foley volt republikánus képviselő, miután szexuális tartalmú emaileket küldött neki. Ezekben a politikus állítólag más fiatalemberek szexuális irányultságáról is írt.

A fiatalember a Los Angeles Times-nak nyilatkozva elmondta: azután kezdett emaileket kapni a képviselőtől, hogy befejezte gyakornoki idejét a kongresszusban. "Mindig tudtam, hogy melyik csapatban játszol, de nem kezdek ki gyakornokokkal" - írta egyik üzenetében Mark Foley.

A volt gyakornok válaszolt a képviselőnek, és 2000 végén - amikor a fiú 21 éves egyetemi hallgató volt - szexuális kapcsolat jött létre közöttük.

A fiatalember elmondta, hogy Washingtonban töltött gyakornoki ideje alatt sok pletykát hallott Mark Foley-ról, akit a gyakornokok csak "Tripla F"-nek, vagy "Florida Fag Foley"-nak, azaz "Floridai Buzi Foley"-nak neveztek.

Mark Foley ellen az FBI és a kongresszus etikai bizottsága is vizsgálatot indított, miután napvilágra került, hogy nyíltan szexuális tartalmú üzeneteket és elektronikus leveleket küldött a kongresszusban dolgozó, középiskolás gyakornokfiúknak.

Mark Foley, aki a botrány kitörését követően lemondott mandátumáról, tagadja, hogy helytelen kapcsolatot folytatott volna a fiatal fiúkkal.

Címlapról ajánljuk

Három magyar kardvívónő a legjobb 16 között

Mind a két magyar kardvívónő legyőzte olasz ellenfelét a legjobb 16 közé jutásért a párizsi olimpián, a fegyvernem női egyéni versenyében, a párizsi olimpián. Szűcs Luca 15-10-re verte Martina Crisciót, Pusztai Liza 15-12-re Michela Battistont, de ott van a nyolcaddöntőben Márton Anna is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×