eur:
392.9
usd:
365.82
bux:
66604.86
2024. április 26. péntek Ervin

Szeretne 220 millió forintot? Menjen el szavazni!

Hamarosan nem sok teendője lesz az Egyesült Államok nyugati részén lévő Arizóna államban annak, aki milliomos akar lenni. Nincs más dolga, mint részt venni a választásokon.

Az ígéretek szerint egymillió dollárt, azaz csaknem 220 millió forintot sorsoknak ki Arizóna államban azok között, akik elmennek szavazni. És további egymillió dollárt nyerhet valaki az első szavazók közül is.

Mindez Mark Osterloh ígérete, aki korábban sikertelenül indult a kormányzói posztért.  A nyerési esély nem is olyan rossz, egy a kétmillióhoz.

Sokan azonban bírálják az ötletet, mondván, hogy a szavazáson való részvétel állampolgári kötelesség. Attól félnek: sokan úgy mennek el szavazni, hogy nem mérlegelnek kellően a jelöltekről.

Az Arizónában legutóbb rendezett választáson, 2004-ben a jogosultak 77 százaléka járult az urnák elé.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Ugrik az OTP részvénye

Ugrik az OTP részvénye

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezik itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény lesz: magyar szempontból azért is kulcsfontosságú az S&P osztályzata, mert a három nagy hitelminősítő közül jelenleg náluk a legrosszabb a besorolásunk, a BBB mínusz osztályzat egyetlen fokozattal van a befektetésre ajánlott kategória határa felett. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések lesznek a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentenek. A magyar piacon az OTP-re figyelhetnek elsősorban a befektetők, ma tartja közgyűlését a nagybank, ahol beszédet mond Csányi Sándor, a bankcsoport elnök-vezérigazgatója. A részvénypiaci folyamatokkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×