eur:
384.55
usd:
353.62
bux:
69916.75
2024. május 28. kedd Csanád, Emil

Három gyerek...

A fehérorosz elnök azt szeretné elérni, hogy minden fehérorosz családban legalább három gyermek legyen. Alekszandr Lukasenko terveihez változásokat ígért a nagycsaládosok támogatása területén.

A fehérorosz elnök azzal érvelt: országa legnagyobb problémája az alacsony népsűrűség: a közel sem kicsiny államot mindössze 10 millióan lakják.
/>
/>"Szó sem lehet semmiféle biztonságról, ha nincs, aki megvédje a földünket" - jelentette ki az államfő egy gyermek- és ifjúságpolitikai konferencián Minszkben.
/>
/>Alekszandr Lukasenko azt mondta: a problémát csakis a születések számának növelésével lehet megoldani, ehhez pedig a lehető leggyorsabb intézkedésre van szükség a nagycsaládosok támogatása területén.
/>
/>"Meggyőződésem, hogy a fehérorosz föld képes 30 millió embert is eltartani" - mondta Alekszandr Lukasenko, hozzátéve: három gyermeket nem könnyű nevelni, ha a család nem tudja ellátni őket.
/>

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.28. kedd, 18:00
Ungár Péter
az LMP társelnöke és EP-listavezetője
Gyorsan eljöhet a kijózanodás a tőzsde sztárpapírjánál

Gyorsan eljöhet a kijózanodás a tőzsde sztárpapírjánál

Bár jelenleg nem látszanak felhők az Nvidia egén, amikor lecseng a mesterséges intelligenciával kapcsolatos rendkívül erőltetett beruházási igény, és megjelenik egy lehetséges kihívó a piacon, akkor gyorsan eljöhet a kijózanodás – mondta Jónap Richárd, a Concorde részvénypiaci stratégiája a Portfolio Checklist hétfői adásában annak kapcsán, hogy a chipgyártó részvényárfolyama a várakozáson felüli, első negyedéves jelentés kiadását követően tovább emelkedett és az 1065 dollárt is elérte.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×