eur:
392.91
usd:
366.3
bux:
66797.48
2024. április 25. csütörtök Márk

Tüzes 30. születésnap

Németországban 39-en megsérültek, amikor tűz ütött ki egy dupla garázsban tartott ünnepségen. A rendőrség közlése szerint kilenc embert súlyos égési sérülésekkel vittek kórházba. A tüzet - az eddigi vizsgálatok alapján - az okozta, hogy berobbant az egyik fűtőberendezés mellett álló benzines kanna.

A németországi Herzogenaurachban rendezett buli házigazdája 30. születésnapját szerette volna emlékezetessé tenni a szülei házának garázsában tartott ünnepséggel.

Ez sikerült is, hiszen az egyik fűtőberendezés mellé állított kannában tárolt benzin felhevült és az abból kicsapó lángok meggyújtották a vendégek falra akasztott kabátjait.

A tűz elzárta a garázskaput a mintegy hatvan vendég elől, akik végül a felborított kocsmapadokon átkecmeregve egy kis mellékajtón tudtak csak kimenekülni. Legtöbben a tolakodásban szerezték sérüléseiket.

Némi szerencse volt a szerencsétlenségben, hogy a meghívottak között önkéntes tűzoltók is voltak, akik segítettek a rémült vendégeknek kijutni a lángok közül.

A helyszínre vonuló tűzoltók megakadályozták, hogy a tűz a családi házra is átterjedjen, de a garázsban mintegy 20 ezer eurós kár keletkezett.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.

Sz. Bíró Zoltán az Arénában: nagy fordulatot nem hoz a háborúban az újabb amerikai támogatás

Putyin valódi támogatottságáról, az orosz közvélekedésről, a volt Szovjetunió újraéledésének lehetőségéről, az egykoron abban részes országok nyelvi és vallási különbözőségéről, illetve a háború kimeneteléről, az amerikai támogatásról is beszélt Sz. Bíró Zoltán történész, Oroszország-szakértő az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×