eur:
393.31
usd:
367.39
bux:
65939.26
2024. április 23. kedd Béla

Stabil, de válságos az izraeli kormányfő állapota

Jeruzsálemben stabil, de továbbra is válságos az izraeli kormányfő állapota. Ariel Saront hétfőn kezdték el felébreszteni a mélyaltatásból; a 77 éves politikus már reagál a fájdalomingerre, ami orvosai közlése szerint az agyvérzésből való felépülés fontos jele.

Az izraeli rádió az este arról számolt be, hogy a Hadassza kórházban fokozatosan tovább csökkentik az Ariel Saron miniszterelnök szervezetébe juttatott altatók mennyiségét.

A szakemberek azt egyelőre nem tudják megmondani, hogy Ariel Saron agya milyen mértékben károsodott. A kormányfőt operáló idegsebész, Felix Umanszkij professzor hétfő este azt mondta: az altatók további csökkentésével arra számít, hogy Ariel Saron erősebben reagál a fájdalomingerre, és a szemét is kinyitja.

Ariel Saron az orvosok tájékoztatása szerint hétfő délután már gépek segítsége nélkül lélegzett, agyi vérnyomása megfelelő volt, és már jobb kezét illetve lábát is mozgatta.

Címlapról ajánljuk
A lengyel álláspont egyértelmű: Oroszországnak stratégiai vereséget kell szenvednie Ukrajnában

szakértők az Arénában
A lengyel álláspont egyértelmű: Oroszországnak stratégiai vereséget kell szenvednie Ukrajnában

A lengyelországi önkormányzati választások után mindkét politikai oldal győztesnek vallhatja magát – derült ki az InfoRádió Aréna című műsorában, amelynek Mitrovits Miklós történész és Dobrowiecki Péter, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője, két Lengyelország-szakértő volt a vendége. A beszélgetésben szó esett Donald Tusk Európa-politikájáról és Jaroslaw Kaczynski utódlásának kérdéséről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×