eur:
396.94
usd:
359.6
bux:
0
2024. szeptember 10. kedd Hunor, Nikolett
Nyitókép: GettyImages/Joos Mind

Óriási türelemre lesz szükség az M0-son

Burkolatjavítási munkálatok miatt forgalomkorlátozás lesz kedden az M0-s autóúton az M1-es autópálya felé vezető oldalon, az alacskai pihenő közelében – közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

A sávlezárással járó munkát az autóút 37-es kilométerénél, Gyál és Vecsés térségében végzik, előreláthatóan délelőtt 10 és délután 2 óra között.

Azt írták, a munkálatok ideje alatt csak egy sávon haladhat a forgalom, emiatt torlódások alakulhatnak ki, így az autósoknak ezen a szakaszon hosszabb menetidővel kell számolniuk.

Az érintett időszakban az alacskai pihenőt nem zárják le, az továbbra is üzemelni fog - ismertették, hozzátéve, hogy a munkavégzésre és a korlátozásokra előjelző és változtatható jelzésképű táblákon hívják fel a közlekedők figyelmét.

A közútkezelő azt ajánlja, hogy az autósok még indulás előtt tájékozódjanak az aktuális forgalmi helyzetről az Útinform weboldalán, emellett az optimális útvonal megtervezéséhez navigációs, közösségi autós alkalmazás használatát is javasolják.

Címlapról ajánljuk

Nagy Márton: nem fordulatra van szükség, hanem finomhangolásra

A gazdaságpolitika előtt álló feladatokról, a békeköltségvetés lényegéről, a várható gazdasági növekedésről és a minimálbérről is beszélt Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter az InfoRádió Aréna című műsorában, de kitért a jegybankelnök kritikáira és a leendő gazdasági csúcsminiszter szerepére is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.10. kedd, 18:00
Sayfo Omar
a Migrációkutató Intézet kutatásvezetője
Mire lehet ma számítani a tőzsdéken?

Mire lehet ma számítani a tőzsdéken?

Bár tegnap a tőzsdék visszapattantak a múlt heti esésből, a lendület úgy tűnik, hogy nem tartott sokáig. Az ázsiai tőzsdék ugyan nagyrészt emelkedtek a vártnál jobb kínai külkereskedelmi statisztikákat követően, ugyanez nem mondható el az európai határidős indexekről, amelyek így iránykeresést vetítenek előre a mai piacnyitásra. Ma jön a magyar inflációs adat, az elemzők várakozása szerint csökkenhetett augusztusban az éves infláció mértéke.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×