eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Nyitókép: 4ig Nyrt.

Új szakemberek kerülnek kulcspozícióba a 4iG Csoportnál

A nemzetközi távközlési szektorban jelentős tapasztalatokkal rendelkező vezetők támogatják a csoport átalakulását.

A 4iG Nyrt. a vállalatcsoport integrációjának felgyorsítására és márkaváltásra készül 2024-ben, amely mellett üzleti működési hatékonyságát is növelni kívánja - írta közleményében a cég. A transzformáció sikeres megvalósítása és az üzleti területek erősítése érdekében jelentős nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező szakemberek kerülnek kulcspozícióba szeptember 1-től a vállalatcsoportnál.

A Vodafone Magyarország vezérigazgatója Bányai Tamás lesz, aki az Epic Malta mobilszolgáltató éléről idén áprilisban csatlakozott a társasághoz, és az elmúlt hónapokban a vállalat leválását készítette elő a Vodafone globális rendszereiről. A szakember 2023. április 12-én csatlakozott a 4iG Csoporthoz, munkája során a Vodafone nemzetközi rendszereiről történő gyors és hatékony leválását irányította. Mindezek mellett szeptember 1-től Bányai Tamás a Vodafone Magyarország napi operatív tevékenységéért és eredményességéért is felel. Bányai Tamás 1999-ben a Vodafone Magyarországnál kezdte telekommunikációs karrierjét, majd 2014-ben Head of Retail pozícióból lépett tovább a Vodafone Malta Consumer Business igazgatói székébe. A Monaco Telecom 2020-ban felvásárolta a Vodafone Maltát és felkérték Bányai Tamást az Epic Malta néven újramárkázott szolgáltató vezérigazgatói pozíciójára. Ennek köszönhetően a szakember releváns tapasztalattal rendelkezik a Vodafone Groupról való hatékony leválás és sikeres új márka piaci bevezetése terén is.

A leköszönő vezérigazgató, Blénessy László a jövőben a 4iG Nyrt. technológiáért felelős vezérigazgató-helyetteseként az üzleti informatikai (IT) valamint a hálózati infrastruktúra (network) működtetése mellett az űr- és védelmi üzletág stratégiájának alakításáért és megvalósításáért felel. 2020 óta a 4iG Nyrt. igazgatósági tagja.

A Vodafone új vezérigazgatójának munkáját vezérigazgató-helyettesként továbbra is Tábori Tamás támogatja, aki emellett a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. ügyvezető igazgatói pozícióját is betölti. Kettős szerepkörében feladata a 4iG Csoport mintegy 4,8 millió ügyfelét kiszolgáló lakossági vezetékes és mobilszolgáltatásainak összehangolása és integrációjának kialakítása.

A 4iG csoport szintű kereskedelmi stratégiai igazgatói posztját szeptember 1-től Mohamed ElSayad tölti be.

A szakember 2007 és 2015 között dubaji távközlési szolgáltatónál szerzett vállalatirányítási és marketing tapasztalatot. 2015 és 2018 között a Magyar Telekom lakossági termékekért felelős marketing igazgatójaként dolgozott, az elmúlt 5 évben pedig a Yettel Magyarország (korábban Telenor Magyarország) kereskedelmi igazgatói pozícióját töltötte be. A Yettel Magyarország pénzügyi mutatóit jelentősen javította, és az ügyfélelégedettséget leggyorsabban javító hazai operátorrá transzformálta. Mohamed ElSayad kiemelt feladatai a 4iG telekommunikációs kereskedelmi stratégiai irányainak, keretrendszerének meghatározása és kialakítása, valamint az új márka, a ONE bevezetése Magyarországon.

Mint a 4iG emlékeztet, a 4iG Nyrt. 2023. első negyedévében jelentős átalakuláson ment keresztül: a Csoport a Vodafone sikeres akvizíciójával Magyarországon is konvergens távközlési szolgáltatóvá fejlődött, IT rendszerintegrátorként pedig megőrizte piacvezető pozícióját. A tranzakció lezárását követően a vállalatcsoport egy új működési stratégiai alapköveit helyezte le, melynek kialakításához és megvalósításához szeptember 1-től nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező szakemberekkel erősíti meg a 4iG Nyrt. és a Vodafone Magyarország Zrt. menedzsmentjét. A stratégia előkészítése során a cégcsoport megvizsgálta a tagvállalatok eddig önállóan működő üzleti területeinek integrációs irányait, a szervezeti és üzleti működésben rejlő szinergiák jobb kihasználásának lehetőségét. A stratégia mentén felülvizsgálja a hazai és külföldi hálózati- és mobilinfrastruktúra konszolidálásának, illetve monetizálásának lehetőségeit.

Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 06:56
×
×
×
×