INFORÁDIÓ
2021. november 28. vasárnap
Stefánia

digitális

mobilszolgáltató

mol

telekom

Megszűnik egy újabb magyar mobilos márka

Megszűnik egy újabb magyar mobilos márka

Infostart

Nem hosszabbítják meg az együttműködést.

December 31-ével lejár a Magyar Telekom és a MOL közt 2013-ban létrejött, márkázott mobilszolgáltatás (úgynevezett branded reseller konstrukció) nyújtására vonatkozó szerződés, ezzel rövid időn belül két hasonló konstrukció is kikopik a piacról - írta a hwsw.hu. Korábban az Infostart is beszámolt róla, hogy véget ért a Telekom és a Lidl együttműködése, így a Blue Mobile tarifákra november 1-jétől már nem lehet szerződni.

A Telekom és a MOL által biztosított MOL Mobile csomagok kivezetése ugyanakkor sokkal kellemetlenebb hatással járhat, ez esetben ugyanis a Telekom weboldalán található tájékoztató szerint mindenképpen újra kell szerződniük az ügyfeleknek, ráadásul ezt csak személyesen lehet megtenni, valamelyik Telekom üzletben. Aki december 31-ig nem vált át valamelyik, értékesítés alatt álló Domino díjcsomagra, annak kikapcsolja a szolgáltatását a Telekom.

A szolgáltatás megszűnéséről a Telekom SMS-ben, előre értesíti a MOL Mobile ügyfeleket, akik az értékesítési ponton az új szerződés aláírásával egy időben új SIM-et is kapnak, valamint meglévő egyenlegüket is átvezetik, vagyis a váltás nem jár a korábbi feltöltés elvesztésével.

Nyitókép: Pixabay
A címlapról ajánljuk

×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018