eur:
394.65
usd:
370.61
bux:
66461.97
2024. április 16. kedd Csongor
Nyitókép: Pixabay.com

A Telekom keresi a 6:3-hoz kapcsolódó családi történeteket

A terep a fiataloké, blogbejegyzéseket, podcastokat is lehet küldeni, közzétételükben a vállalat segít.

A Magyar Telekom fiatalok számára kialakított országos platformja, a MagentaKraft felhívást tett közzé a fiatalok számára azzal a céllal, hogy digitális eszközökkel összegyűjtsék a legendás, 1953-as angol-magyar futballmérkőzéshez köthető családi történeteket (a beküldési határidő november 25.).

"A Telekom legújabb digitális vállalkozása egy olyan fantasztikus sztori, hogy a legendás angol-magyar mérkőzést digitálisan felújítottuk, és kiszíneztük a gólokat. Ez azért nagy dolog, mert a mérkőzést bár a legtöbben ismerik, nagyon kevesen mondhatják el magukról, hogy látták. Abban az időben nem volt televíziós közvetítés, rádión lehetett hallgatni. A BBC kópiáját kellett megszereznünk, ez sikerült, és digitális technológiával felújítottuk a mérkőzést, és egy élvezhetetlen felvételből egy nagyon szép verzió lett belőle. Ezt lehet majd november 25-én megtekinteni, és a Telekom Videotékában három hónapig hozzáférni" - sorolta Barna Péter, a Magyar Telekom szegmens kommunikációs vezetője.

És itt jön a MagentaKraft, aminek célja, hogy a fiataloknak lehetőséget biztosítson ötleteik feltárásában, a megvalósításban pedig a Telekom segít.

"Az egyik kihívás előttük, hogy keressenek olyan történeteket, amelyek a 6:3-hoz kapcsolódnak, lehet podcast, blog, bármi. Ha továbbvisszük, kihangosítjuk ezeket a történeteket, mások számára is kézzelfoghatóvá válik az, ami akkor, 1953-ban történt" - ecsetelte Barna Péter.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Rendőrök vetettek véget a brüsszeli konferenciának, amelyen Orbán Viktor is beszédet mondana

Rendőrök vetettek véget a brüsszeli konferenciának, amelyen Orbán Viktor is beszédet mondana

Az első napon leállíttatta a belga rendőrség a Nemzeti Konzervativizmus Konferenciáját Brüsszelben. A helyi jelentések szerint a rendezvény folytatódik, de új vendégeket már nem engednek be. A hatóságok a délutánra meghirdetett ellentüntetésre hivatkozva akarják beszüntetni a konferenciát, amelyet korábban már két brüsszeli helyszín is elutasított.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×