eur:
394.89
usd:
371.18
bux:
65428.99
2024. április 16. kedd Csongor
Nyitókép: Pexels.com

Netes vásárlás: hasznos tippekkel szolgál a szakértő

A járvány elleni védekezést segítő újabb korlátozások miatt az év végi vásárlási szezonban ismét robbanásszerűen bővülhet itthon az e-kereskedelmi forgalom – mondta az InfoRádiónak Stylers Group információtechnológiai szolgáltató cégcsoport vezérigazgatója.

A Covid-helyzet igencsak megváltoztatta a e-kereskedelmi piacot, amely a 2019-es adatokhoz képest 25 százalékkal növekedhet az idén. Mindezek ellenére Gönczy Gábor nem túl bizakodó abból a szempontból, hogy az idei Black Friday alkalmával nagyobb rekordok születhetnek, mint tavaly, de az biztos, hogy az átlagosnál magasabb költések várhatók, a tulajdonosoknak pedig fel kell készülniük a terhelésre.

A Stylers Group munkatársa arra hívja föl a piaci szereplők figyelmét, hogy bár az ár nyilvánvalóban mindig fontos tényező lesz, mára már

nagyobb jelentőséggel bír a vásárlói élmény,

amibe természetesen a biztonság is beletartozik, ahogyan a megfelelő felhasználóbarát felület, hogy minél kevesebb klikkeléssel lehessen vásárolni, és hogy időben, biztosan megkapja a vásárló a terméket. Ezért pedig a hajlandók kicsivel többet is áldozni.

Hirtelen nagyon sok kisvállalkozó jelent meg ezen a piacon, de a gyors növekedés mindig azzal jár, hogy valami a háttérbe szorul, a banki adatok biztonságos kezelésétől a személyi adatok tárolásáig. Gönczy Gábor – saját tapasztalatából – azt tanácsolja,

olyan helyről kell vásárolni, amit biztosan ismer az ember.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Rendőrök vetettek véget a brüsszeli konferenciának, amelyen Orbán Viktor is beszédet mondana

Az első napon leállíttatta a belga rendőrség a Nemzeti Konzervativizmus Konferenciáját Brüsszelben. A helyi jelentések szerint a rendezvény folytatódik, de új vendégeket már nem engednek be. A hatóságok a délutánra meghirdetett ellentüntetésre hivatkozva akarják beszüntetni a konferenciát, amelyet korábban már két brüsszeli helyszín is elutasított.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
Egyre durvább, ami az OTP-vel történik

Egyre durvább, ami az OTP-vel történik

A tegnapi meredek amerikai lefordulást követően a rossz hangulat átragadt Európára is, nagy esést láthatunk ma a kontinens piacain, ebben a kedvezőtlen nemzetközi miliőben a magyar tőzsde is lefordult. A hazai blue chipek közül az OTP teljesít a legrosszabban, a Magyar Telekom árfolyama azonban emelkedik, miután célár-emelés érkezett a részvényre. Részvénypiaci témákkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 16. 17:01
×
×
×
×