eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
A Magyar Telekom és a T-Systems közös székházának és a Groupama Arénának esti panorámaképe a IX. kerületi Könyves Kálmán körút és az Üllői út sarkán. MTVA/Bizományosi: Róka László  *************************** Kedves Felhasználó!
Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Róka László

Díjakat kapott a Telekom új székháza

Az év irodája verseny 10 éves történetében idén először díjazták a családbarát irodákat, a kategória győztese a Magyar Telekom és T-Systems székház lett, amely egyúttal elnyerte Az év irodája vállalati székház díjat is, amelyet szintén idén adtak át először - közölték az ingatlanszakmai verseny szervezői.

A versenyen a független szakértőkből álló zsűri 175 pályázat közül választotta ki a 12 legjobbat. A győztes pályázók a globális trendeket tekintve is megállják a helyüket, hiszen kiemelt figyelmet fordítanak a fenntarthatóságra, a zöld minősítésekre, a munkavállalói jóllétre, valamint okos megoldásokat is alkalmaznak a munkavállalói élmény fokozása érdekében.

A koronavírus-járvány miatt a jubileumi díjátadó eseményt online közvetítették, a győzteseket pedig videóhívással kapcsolták élőben.

  • Az év irodája design díjat a Positive Adamsky reklámügynökség vehette át.
  • A nagyvállalati iroda kategóriában a TransferWise irodája, a kisvállalati kategóriában pedig az ALL YOU CAN MOVE irodája végzett az élen.
  • Az év irodája szakmai díjat a FITOUT Zrt. nyerte el, amely egyúttal az év irodakivitelező cége is lett,
  • az év belsőépítész cége díjjal pedig a Pyxis Nautica Építészirodát jutalmazták.

A magyar irodapiac fejlődése töretlen, ezért a versenyben nemcsak az új irodákat díjazzák, hanem azt is, amikor a már működő munkahelyek innovatív megoldásokkal bővülnek. Erre szolgál Az év irodája Evolúciós Díj, amelyet idén a TETRA PAK nyert el.

Mindezek mellett győztest hirdettek még Az év közösségi irodája és Az év családbarát közösségi tere kategóriában is, előbbinél a HubHub Budapest, utóbbinál a Myhive playground gyermekmegőrző végzett az élen, a Microsoft Bistro & Lounge pedig Az év vállalati közösségi tere különdíjat vehette át.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×