eur:
385.66
usd:
356.14
bux:
69251.17
2024. május 24. péntek Eliza, Eszter
A Magyar Telekom és a T-Systems közös székházának és a Groupama Arénának esti panorámaképe a IX. kerületi Könyves Kálmán körút és az Üllői út sarkán. MTVA/Bizományosi: Róka László  *************************** Kedves Felhasználó!
Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Róka László

Díjakat kapott a Telekom új székháza

Az év irodája verseny 10 éves történetében idén először díjazták a családbarát irodákat, a kategória győztese a Magyar Telekom és T-Systems székház lett, amely egyúttal elnyerte Az év irodája vállalati székház díjat is, amelyet szintén idén adtak át először - közölték az ingatlanszakmai verseny szervezői.

A versenyen a független szakértőkből álló zsűri 175 pályázat közül választotta ki a 12 legjobbat. A győztes pályázók a globális trendeket tekintve is megállják a helyüket, hiszen kiemelt figyelmet fordítanak a fenntarthatóságra, a zöld minősítésekre, a munkavállalói jóllétre, valamint okos megoldásokat is alkalmaznak a munkavállalói élmény fokozása érdekében.

A koronavírus-járvány miatt a jubileumi díjátadó eseményt online közvetítették, a győzteseket pedig videóhívással kapcsolták élőben.

  • Az év irodája design díjat a Positive Adamsky reklámügynökség vehette át.
  • A nagyvállalati iroda kategóriában a TransferWise irodája, a kisvállalati kategóriában pedig az ALL YOU CAN MOVE irodája végzett az élen.
  • Az év irodája szakmai díjat a FITOUT Zrt. nyerte el, amely egyúttal az év irodakivitelező cége is lett,
  • az év belsőépítész cége díjjal pedig a Pyxis Nautica Építészirodát jutalmazták.

A magyar irodapiac fejlődése töretlen, ezért a versenyben nemcsak az új irodákat díjazzák, hanem azt is, amikor a már működő munkahelyek innovatív megoldásokkal bővülnek. Erre szolgál Az év irodája Evolúciós Díj, amelyet idén a TETRA PAK nyert el.

Mindezek mellett győztest hirdettek még Az év közösségi irodája és Az év családbarát közösségi tere kategóriában is, előbbinél a HubHub Budapest, utóbbinál a Myhive playground gyermekmegőrző végzett az élen, a Microsoft Bistro & Lounge pedig Az év vállalati közösségi tere különdíjat vehette át.

Címlapról ajánljuk

A merénylet árnyékában: kiderült, ki nyerné most az EP-választást Szlovákiában

Robert Fico szlovák miniszterelnök pártja, a Smer nyerné a Szlovákiában június 8-ára kiírt európai parlamenti választásokat az Ipsos szerint. A felmérés már a miniszterelnök ellen május 15-én elkövetett merénylet után adott válaszokat is tartalmazza. A Magyar Szövetség 4,8 százalékos eredménnyel nem tudna képviselőt juttatni Brüsszelbe.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.24. péntek, 18:00
N. Rózsa Erzsébet
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Világgazdasági Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×