INFORÁDIÓ 
2020. június 7. vasárnap
Róbert

erste

befektetés

megtakarítás

3-6 százalékos hozammal kecsegtető ajánlattal állt elő az Erste

3-6 százalékos hozammal kecsegtető ajánlattal állt elő az Erste

Infostart / InfoRádió - Sipos Ildikó

Szeptember elsejétől érhető el az Erste Future Befektetési Program, amely keretében 12 befektetési csomag közül választhatnak az akár kisebb összeget hosszabb távon megtakarítani kívánó ügyfelek.

Minden ügyfélnek szóló, rendszeres megtakarítási lehetőséggel állt a nyilvánosság elé az Erste. Mint Cselovszki Róbert, az Erste Befektetési Zrt. elnök-vezérigazgatója az InfoRádióban elmondta, a szeptember eleje óta elérhető Future Befektetési Programba több féle befektetési család lett "becsomagolva".

"Azoknak javasoljuk, akik hosszabb távon gondolkodva szeretnének megtakarítani" - foglalta össze Cselovszki Róbert, aki szerint havi 20-30 ezer forinttal már érdemes belevágni ebbe, de akár alacsonyabb összeggel is.

A hozamokra kitérve elmondta, a csomagok három klaszterba tartoznak, ezek alapján a kisebb kockázat vállalásával 3-4-5, nagyobbal 6 százalékos éves hozam érhető el, de emögött "nincs ígéret". Az egyetlen igazi kritérium, hogy Erste-ügyfélnek kell lenni és nyitni egy értékpapírszámlát, amivel aztán semmi tennivaló nincsen.

Nyitókép: Pixabay.com

Kapcsolódó hang

Erste Future Befektetési Program
 
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018