eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik
Nyakunkon a karácsony, adunk néhány tippet

Nyakunkon a karácsony, adunk néhány tippet

Az élmény – közös családi wellness hétvége, vagy utazás – az egyik legkedveltebb karácsonyi ajándék. Madar Norbert, a GKI Digital üzletágvezetője ismertette a részleteket.

Az október elején, kétezer felnőtt magyar internetező megkérdezésével készült felmérés alapján több mint 40 százalék szívesebben ad élményt karácsonyra szeretteinek, mint mást. A válaszadók azt is jelezték, hogy ők is szívesen kapnak például fürdőzést, utazást, vagy koncertet. A megkérdezettek 30 százaléka nyilatkozott így.

Madar Norber ismertette azt is, hogy

a női és férfi vásárlók és döntéseik között továbbra is jelentős az eltérés.

A nők hagyományosan korábban ünnepi hangulatba kerülnek, tájékozódnak a lehetőségekről, keresik az ajándékot, sokan már októberben, vagy hamarabb elkezdik.

Ezzel szemben

a férfiak közül többen a Black Friday-re időzítik az ötletelést,

a november végi akciókból próbálnak ötletet meríteni, és december elején jutnak el oda, hogy meg is vásárolja az ajándékot, akár élményt, akár valamilyen tárgyat.

Az InfoRádió szerkesztőségében végzett gyors felmérés szintén ezt tükrözi.

A szakember szerint pénzt, vagy ajándékutalványt jellemzően a 60 év felettiek adnak szeretteiknek.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Tényleg megvan a válasz az ősi piramisok titkára?

A Nílus egy mára teljesen eltűnt, ősi mellékága mentén épültek fel az ókori egyiptomi piramisok, köztük a híres gízai piramis, több mint négyezer éve - állapította meg a piramisok építésének rejtélyét kutató amerikai kutatócsoport.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Új csodagyógyszer híre terjed a világban: megnéztük, mekkora az érdeklődés

Új csodagyógyszer híre terjed a világban: megnéztük, mekkora az érdeklődés

A Novo Nordisk által végzett tanulmány szerint a Wegovy nevű gyógyszerét szedő betegek négy év elteltével átlagosan 10%-os súlycsökkenést értek el. Megnéztük, mekkora volt az internetes keresési érdeklődés a Wegovy iránt az elmúlt években és napokban világszerte, valamint Magyarországon. Emellett megnéztük azt is, hogyan teljesít a Google-keresésekben a Wegovy konkurense.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×