eur:
394.44
usd:
370.15
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Egymillió forint fizetést kap a balatoni tudósító

Több mint hatszáz jelentkező közül kiválasztották azt a 24 éves egyetemista lányt, aki havi egymillió forint fizetést kap azért, hogy tudósítson a Balaton történéseiről.

A turisztikai álomállást azért hirdették meg, hogy a fiatalabbak körében is rávilágítsanak arra, milyen sokszínű a Balaton, ahová a nyáron feltétlenül érdemes elutazni - közölte vasárnap az MTI-vel a téma kommunikációjával megbízott ügynökség.

Az álomállást a Nemzeti Turisztikai Ügynökség vezetője, Guller Zoltán hirdette meg a Nagyon Balaton elnevezésű eseménysorozat májusi sajtótájékoztatóján "írói vénával és fotós készséggel rendelkezők" számára.

A győztesnek végig tudósítania kell a Nagyon Balaton eseményeiről és más rendezvényekről, ehhez szállást, étkezést és belépőket kap a fesztiválokra, sőt egy autót sofőrrel és egy hajót kapitánnyal.

Dani Barbara, a Nemzeti Turisztikai Ügynökség regionális irodájának vezetője elmondta: a Balaton "száguldó riportere" hétfőtől, két héten át ismerkedik a Turisztikai Ügynökséggel, külön képzést is kap Budapesten. Bemutatkozik több újság és televízió szerkesztőségében is, mielőtt megkezdi majd a munkát.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×