eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Így működhet majd az internetes szerencsejáték

Miniszteri hozzájárulással, 10-20 millió forint igazgatási szolgáltatási díj kifizetésével lehet majd távszerencsejáték-engedélyhez jutni - az erről szóló nemzetgazdasági miniszteri rendelet tervezete a kormány honlapján jelent meg.

Feltétel még a játék auditálása, amely kiterjed a véletlen generátorra, a játékszabályokra, a játékosi egyenleg kezelésére, továbbá a manipulációmentes, valós és a játéktervnek megfelelő működésre is. Az auditálási okiratban foglaltakat az engedély időtartama alatt folyamatosan biztosítani kell.

A játékterv tartalmazza a tét legkisebb és legnagyobb összegét, a tétek és nyeremények arányát valamint a szervezői jutalék meghatározását is.

Amikor a távszerencsejáték szervezője nyilvántartásba veszi a játékost, rögzíti annak e-mail-címét, és kizárólag egy felhasználói nevet és jelszót biztosít a számára. Nem vehető nyilvántartásba 18 év alatti személy.

A tervezet tiltaná a játékosi egyenlegek közti átvezetést, ugyanakkor megengedné bónusz és speciális ajánlat alkalmazását. A bónusznál ellenérték fizetése nélkül ír jóvá a rendszer a játékos egyenlegén bizonyos összeget. A speciális ajánlat pedig azt jelenti, hogy a játékos által fizetendő tét csökken, illetve a nyeremény növekszik - az általános szabályokban meghatározottakhoz képest.

Az engedélykérelemhez csatolni kell az igazgatási szolgáltatási díj befizetését tanúsító iratot. A díj egy játéktípusra kért engedély esetén 10 millió, két játéktípusra 15 millió, míg három játéktípusra 20 millió forint.

Címlapról ajánljuk
Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

A koronavírus-járvány utóhatásaként sokkal kevesebben járnak szűrővizsgálatokra, mint a pandémia előtt, ezért átfogó kampányra lenne szükség, hiszen a népbetegségek megelőzhetők - mondta az InfoRádióban az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója. Polgár Csaba professzor kardiológus és gyermekgyógyász kollégáival együtt több vidéki fórumon tart előadást erről.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×