INFORÁDIÓ 

2018. március 17. szombat
Gertrúd, Patrik

Merjünk-e befizetni egy last minute nyaralásra?

Infostart / InfoRádió
Húsz-harminc százalékos árelőnyt érhet el az, aki az utolsó pillanatban foglalja le a nyaralásához a szállást, de a kisebb kínálat miatt nem biztos, hogy érdemes kockáztatni a Magyar Utazásszervezők és Utazásközvetítők Szövetsége kommunikációs bizottságának tagja szerint. Bakó Balázs elmondta: a görögországi apartmanokban fejenként 30 ezer forinttól, szállodában 70 ezer forinttól lehet egy hetet eltölteni.

Görögország az egyik legnépszerűbb úti cél, még a last minute utak körében is. Bár korlátozott számban, még mindig vannak görög ajánlatok - mondta az InfoRádiónak a Magyar Utazásszervezők és Utazásközvetítők Szövetsége kommunikációs bizottságának tagja.

Horvátország és Olaszország, valamint Egyiptom és Tunézia is változatlanul várja a látogatókat - tette hozzá Bakó Balázs, aki kiemelte: jelentős, 20-30 százalékos kedvezmények érhetők el az utolsó pillanatban kiválasztott utazásoknál, "de ez lehet lutri is".

Gyakran ugyanis nem tudni, hol lesz a szállás, és van úgy, hogy nem azt kapja, amit szeretne. Ez nem azt jelenti, hogy ha egy út last minute, akkor valami probléma akad - fogalmazott a szakértő.

A görögországi apartmanokban önellátással akár 30 ezer forinttól, szállodában pedig 70 ezer forinttól is le lehet foglalni a nyaralást - mondta Bakó Balázs.

Hanganyag: Kaputa Júlia


A címlapról ajánljuk