eur:
388.51
usd:
361.12
bux:
0
2024. május 7. kedd Gizella

Rangos díjat kapott a Richter Szerbiában

Az év regionális üzleti partnere címmel tüntették ki a Richter Gedeon magyar gyógyszeripari cég szerbiai képviseletét. A rangos díjat szerda este adták át ünnepélyesen Belgrádban.

A kitüntetést egy egyetemi dékánból, két egyetemi oktatóból, egy gazdasági szaklap képviselőjéből és a szervező Mass Media reklámcég képviselőiből álló hattagú bírálóbizottság ítélte oda.

Novák Tibor, a Richter Gedeon szerbiai képviseleti irodájának igazgatója "szép gesztusként" értékelte a címet, amelyről a belgrádi magyar nagykövetség illetékese azt mondta, Szerbián belül komoly kitüntetésnek számít. A Szerbiában jelenlévő magyar cégek közül korábban a Mol és a Betonút nyerte el ugyanezt a kitüntetést.

A bizottság 11 kritérium alapján - többek között a nyereségességet, az üzleti etikát, az adott cég szerbiai üzleti kapcsolatait, termékei minőségét, a fogyasztók elégedettségét, a reklámstratégiát, de a társadalmi felelősségvállalást, a környezettudatosságot és az innovációt is figyelembe véve - rangsorolt több száz céget.

A Richter az év "regionális" üzleti partnere lett, ebben a kategóriában 12 térségbeli ország - Magyarországon kívül Szlovénia, Horvátország, Bosznia, Macedónia, Montenegró, Albánia, Románia, Moldávia, Bulgária, Görögország és Ciprus - Szerbiában jelenlévő vállalatait utasítva maga mögé.

A Richter Gedeon 2007 óta van jelen Szerbiában. Az 1901-ben alapított vállalatnak csaknem ötezer alkalmazottja van Magyarországon és nagyjából ugyanennyi külföldön.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×