eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Megvette a Bookline a NetPiac.hu-t

Az M-RTL csoporthoz tartozó NetPiac Kft. és a Bookline.hu Nyrt. között létrejött megállapodás értelmében a Bookline a NetPiac.hu internetes cím alatt működő online áruházat a Bookline.hu internetes cím alatt működő online áruházába olvasztja és és 2010. február 1-től átveszi annak üzemeltetését.

A NetPiac Magyarország első internetes filmáruháza és egyik legrégebbi internetes áruháza. A céget 1999 februárjában alapította három magánszemély, jelenlegi tulajdonosa a Magyar RTL Televízió Zrt. A társaság közel évi 60 millió Ft bevétellel és körülbelül 20 százalékos piaci részesedéssel rendelkezik az online dvd/cd értékesítés piacán.

Mivel a Bookline 2009-ben is jelentős sikereket könyvelhetett el a nem-könyves üzletágai forgalmának bővítésében, valamint számos új terméket és üzletágat vezetett be, így a társaság vezetése bízik abban, hogy a NetPiac.hu intergrációjában rejlő szinergia már rövidtávon is kiaknázható lesz.

A felek a konstrukció pontos részleteit nem tették közzé, azonban a Bookline a NetPiac felhasználóinak átregisztrálását és a teljes filmes adatbázis és szolgáltatási paletta átvételét tervezi 2009. február 1-jétől.

A Bookline.hu Nyrt és az M-RTL Zrt. az üzletadásvételt a két cég közötti további együttműködés első lépésének tekinti.

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×