eur:
398.71
usd:
364.11
bux:
74011.67
2024. október 9. szerda Dénes

Szűts Ildikó lesz a Magyar Posta vezérigazgatója

A Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács (NVT) döntése értelmében Szűts Ildikó általános vezérigazgató-helyettes lesz a Magyar Posta vezérigazgatója - közölte a tanács.

Az NVT alapító határozatot adott ki a Magyar Posta Zrt. részére, amelyben megszüntette a társaság vezérigazgatója, Szabó Pál munkaviszonyát.

A határozattal igazgatósági tag visszahívásáról, új igazgatósági tag megválasztásáról is döntött a tanács és módosította a társaság alapító okiratát.

A Magyar Posta Zrt. vezérigazgatóját a miniszterelnök miniszterré jelölte, erre tekintettel szükségessé vált munkaviszonyának és igazgatósági tisztségének megszüntetése.

A Magyar Posta Zrt. leköszönt vezérigazgatóját, Szabó Pált gazdasági és közlekedési miniszterré nevezte ki a miniszterelnök, esküjét május 5-én tette le. Szabó Pál később közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszter lesz.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor a strasbourgi plenáris vita végén: "ócska propaganda terepévé vált az Európai Parlament"

Szerdán - az árvíz miatt három hét késéssel - több órán keresztül vitáztak az Európai Parlament plenáris ülésén a magyar EU-elnökségi programról, illetve Orbán Viktor európai szerepéről, kormányzásáról. A heves szóváltásokkal tarkított vitát Orbán Viktor szavai zárták.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.10. csütörtök, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×