eur:
393.86
usd:
368.52
bux:
66297.36
2024. április 24. szerda György

Pannon GSM-ből Pannon

Átalakítja arculatát a Pannon GSM. A cég új márkaneve: Pannon.

A távközlési szolgáltató norvég tulajdonosa, a Telenor többi leányvállalata is hasonló lépést hajt végre, így egységes lesz az arculatuk.

A Pannon kommunikációs igazgatója nem árulta el a váltás költségeit. Közlése szerint néhány hónap alatt befejezik a szükséges átalakításokat.

Somlyai Dóra az InfoRádióban elmondta: a cég fejlődése és a piaci változások tettek szükségessé egy újabb, dinamikusabb arculatot. A vállalat logója, fennállása óta, azaz 12 éve nem változott.

A cég a magyar piac elemzései alapján döntött a megújulás mellett.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
A tűzzel játszik Kína Amerika hátsó kertjében, de egyelőre nem égették meg magukat

A tűzzel játszik Kína Amerika hátsó kertjében, de egyelőre nem égették meg magukat

Antigua és Barbuda, egy a világ jelentős részén alig ismert karibi turistaparadicsom, amely most mégis a globális geopolitikai vetélkedés egyik középpontjába kerülhet. A régió évszázadokon át megkérdőjelezhetetlenül az Egyesült Államok befolyási övezetébe tartozott, ám Kína megjelenése megváltoztatta az erőviszonyokat. Peking tevékenysége még nem lépte át a vörös vonalat Washingtonnál, de egyre többen gyanakodnak arra, hogy a keleti nagyhatalom egyáltalán nem csak a gazdasági súlyát akarja növelni Amerika közvetlen szomszédságában.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×