eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán
Nyitókép: Unsplash.com

Baleset a turbó körforgalomban: lehet ezt még fokozni – videó

Egymás után két baleset is történt egy kétsávos turbó körforgalomban Budapest határában.

A 11-es főút és az M0-s autótút csomópontjában egy úgynevezett turbó körforgalom található, ahol két sávon, jelzőlámpás irányítás mellett haladhatnak a járművek. Itt támadt gondja előbb a nedves aszfalt tapadásával egy autósnak, majd pedig a megfelelő irányba való haladással egy másiknak.

Mint a Magyar Közút videójából kiderül, az első balesetben alacsony sebesség mellett kezdett – nem szándékosan – driftelni egy kisebb személyautó, kicsúszott, kidöntött egy táblát és egy jelzőlámpát is. Az ütközés után ő is és még egy sofőr megállt összeszedni a törmeléket, és hamar megérkezett egy rendőrjárőr, majd a Magyar Közút kocsija.

A közútkezelő munkatársai még dolgoztak a helyszínen, amikor egy újabb baleset történt: egy személyautó a turbó körforgalom külső sávjából nem az M0-ra hajtott fel (neki csak ez az irány volt megengedett), hanem befordult Szentendre irányába, a belső sávban közlekedő kisteherautó elé. Szerencsére nagyobb baj nem történt.

Címlapról ajánljuk
Győrben lesújtott a három csapás szabálya, életfogytiglant kapott egy pedofil

Győrben lesújtott a három csapás szabálya, életfogytiglant kapott egy pedofil

Mivel az elkövetőt hasonló bűncselekmények miatt korábban már kétszer is elítélték, a mostani eset után lehetett alkalmazni a három csapás szabályát – mondta az InfoRádióban a Győri Fellebbviteli Főügyészség szóvivője. Takácsné Karácsony Anikó hozzátette: legkorábban 25 év múlva lehetne feltételesen szabadságra bocsátani a többszörös visszaeső bűnözőt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×