eur:
396.92
usd:
369.47
bux:
70022.97
2024. június 14. péntek Vazul
baleset autópálya elakadásjelző háromszög
Nyitókép: Pixabay

Rémálom az M7-esen – videón a nagy csattanás

Egy, az M7-es autópályán történt baleset felvételét osztotta meg az MKIF.

Mint az autópálya-fenntartó a közösségi oldalán írta, egy baleset miatt torlódott a kocsisor az M7-es autópályán. A már szinte álló sorhoz érkezik egy kocsi, nem kis sebességgel.

" Az autó mozgásából az látszik, hogy ugyan a sofőr fékezett, de a felvétel alapján, nem tudta eldönteni, hogy a korábban elvesztett párszáz méter féktávot, melyik sávban pótolja. A sofőr először a külső sáv felé vette az irányt, majd visszahintáztatta a belső sáv felé az autót. Azért, hogy elkerülje a balesetet, elrántotta a kormányt megint a külső sáv felé, de sajnos így is elkapta a belső sávban haladó autó hátulját, amit előbb a belső, majd a külső szalagkorlát felé lökött, ő maga pedig a belsőnek ütközött" - írta az MKIF.

A "mutatvány" és a követési távolság hiánya miatt az MKIF szerint sokaknak kellett vészfékezniük, hogy ne történjen újabb ráfutásos baleset.

A sofőrök számára tanulságként az alábbiakat sorolták fel:

  • mindig tartsák be a követési távolságot!
  • ha úgy érzik fáradnak, a legközelebbi pihenőben álljanak meg!
  • egyértelműen és időben jelezzék a sávváltást, előzést!
  • mindig az út és látási viszonyoknak megfelelően vezessenek, beleértve a forgalom folyamatos változását is, és a sebességet is eszerint válasszák meg!

A figyelmetlen és/vagy hibás döntésekből, valamint a helytelen vezetési stílusból balesetveszélyes helyzetek vagy éppen balesetek alakulhatnak ki - figyelmeztetnek.

Címlapról ajánljuk

Vitézy Dávid: visszahívott Karácsony Gergely, és elnézést kért

Karácsony Gergely elnézést kért kiszivárgott mondataiért, miszerint lapáttal fogja agyonverni vetélytársát – közölte Vitézy Dávid Facebook-bejegyzésében.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.14. péntek, 18:00
Ch. Gáll András az Index főmunkatársa
Dénes Tamás az InfoRádió főmunkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×