eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Nyitókép: Pexels.com

Rendőr rock 'n roll - vérpezsdítő négykezest játszottak az egyenruhások a Keleti pályaudvaron

A rendőrség által közzétett videón látszik, hogy a testület bizonyos tagjai nem csak a síphoz értenek.

Szokatlan videót tett közzé hivatalos Facebook-oldalán a Magyar Rendőrség, melyen az látható, ahogy két egyenruhás odasétál a Keleti pályaudvar Thököly út felőli csarnokában kihelyezett zongorához, és egy igen lendületes dalba kezdenek.

Az nem derül ki a videó leírásából, hogy egyenruhába bújt profi zongoristákról van-e szó, vagy valóban a kötelék rendőrei ültek neki egy kis örömzenélésnek, azonban a kommentelők rávilágítottak, hogy nem egy egyszerű járőrpáros látható a felvételen, rangjelzésük alapján egy százados és egy főhadnagy alkotta a nem mindennapi duót.

Az is felvetődött a hozzászólások között, hogy az igazság valahol félúton van, ugyanis a Készenléti Rendőrség zenekarában csupa magasan kvalifikált, akadémiát végzett zenész található, akik szolgálati idejükön kívül is muzsikálással foglalkoznak.

A mutatvány igen szórakoztató, bár nem egyedi eset, évekkel ezelőtt a londoni rendőrjárőrök is úgy gondolták, felrázzák kicsit egy bevásárlóközpont közönségét némi vérpezsdítő rock 'n rollal:

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 19:45
×
×
×
×