eur:
394.17
usd:
370.23
bux:
65674.48
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: Unsplash

Nagy volt a baj a Twitternél, Elon Musk azonban megrántotta a vállát

Felhasználók ezrei panaszkodtak, Elon Musk úgy reagált, neki működik.

A felhasználók hibaüzenettel találkoztak, amikor megpróbáltak belépni a platformra, amely arra biztatta őket, próbálkozzanak újra.

A #TwitterDown hashtag is terjedni kezdett a tömegeket érintő probléma hatására, a Downdetector jelentése szerint több mint 10 ezren nem tudtak hozzáférni fiókjukhoz - írja a CNN.

A közösségi oldal nem reagált a hírre, tulajdonosa, Elon Musk azonban magán a platformon azt válaszolta egy felhasználó kérdésére, hogy neki működik az oldal.

Sokan azonban másképp voltak a dologgal, köztük a CNN egy újságírója is csak a hibaüzenetbe botlott, amikor megadta felhasználónevét és jelszavát.

A jelenség inkább a számítógépen belépni próbálókat érintette, nem pedig a mobilos felhasználókat, és számos országban tapasztalható volt.

A Netblocks internetes megfigyelőoldal szerint ugyanakkor a mobilos felhasználók is érintettek, esetükben leginkább az értesítésekkel voltak gondok. Azt is hozzátették, hogy a jelenséget nem egy országhoz köthető internetproblémák vagy szűrési gondok okozzák.

Musk a Twitter dolgozóinak nagyságrendileg felét bocsátotta el, miután felvásárolta a vállalatot. Később, amikor nagyon kemény, minimum heti 40 órás munkát követelt meg a maradóktól, közülük is sokan távoztak. Egykori és jelenlegi alkalmazottak szerint a kirúgások sora azóta sem állt meg.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×