eur:
381.99
usd:
353.61
bux:
58424.86
2023. december 7. csütörtök Ambrus
Nyitókép: Pixabay

Végre egy igazán jó hír a Windows 11-ről

Jön a stabilitás.

A legújabb build 22567 fejlesztői előzeteshez kiadott tesztfrissítés alapján rendkívül valószínűnek tűnik, hogy funkciókésznek nyilvánított állapotba kerülhetett a Windows 11 idei főverziója, azaz innentől kezdve már csak apró reszelések és hibajavítások készülnek majd hozzá a stabil változatának elérhetővé válásáig - írta az Origo.

A fejlemény egybevág a fejlesztési ütemtervet korábban pedzegetett pletykával, aszerint is március környékén kívánta funkcionálisan véglegesíteni a Microsoft. A legújabb előzetes az operációs rendszer 22H2 verziószámát is megerősítette, azaz 2022 második felében kívánja kiadni a vállalat, a híresztelés szerint a nyári-őszi időszakban válhat elérhetővé a stabil kiadása.

Címlapról ajánljuk

Nacionalistából lett Putyin-hívő a megölt ukrán politikus

Az ukrán biztonsági szolgálat magára vállalta egy Oroszországba menekült, Moszkva-párti volt ukrán képviselő meggyilkolását. A köpönyegforgató és bizarr politikai karriert befutott Ilja Kivát egy Moszkva-környéki faluban találták holtan, néhány órával azután, hogy felszólította Zelenszkij elnököt: kövessen el öngyilkosságot.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×