eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: Pixabay

Tavasztalan tavasz - már tudható, mikor jöhet a változás

Márciusban járunk, de a tavasz még sehol. A hűvösebb napok maradnak, plusz szombaton már kevesebbet látjuk a napot, vasárnaptól pedig csapadékot is kaphatunk. Már tudható az is, milyen lesz a következő hetünk.

Szombaton reggel, délelőtt még naposabb időre készülhetünk, de a Nyugat-Dunántúlon már ekkor is több felhő lehet, majd a déli óráktól kezdve mindenütt erősen megnövekszik a gomolyfelhőzet. Számottevő csapadék nem várható.

A légmozgás éjjel többnyire mérsékelt marad, ugyanakkor napközben az északkeleti szél megélénkül, az Észak-Alföldön és Borsodban néhol megerősödik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -8 és -2 fok között valószínű, de az északi völgyekben ennél hidegebb is lehet.

A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 4 és 8 fok között alakul.

Mikor jöhet változás? Az előttünk álló héten nem fog...

A következő egy hétben sem üdvözölhetjük a tavaszt, sőt, a nappali hőmérsékleti maximumok várhatóan még alacsonyabbak lesznek.

Címlapról ajánljuk
Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Már most nagyon oda kell figyelnie minden túrázónak és kertészkedőnek, mert az enyhe tél miatt a korábbiakhoz képest sokkal több kullanccsal lehet találkozni a kirándulóhelyeken, valamint a kertes házak udvarain is. A Magyar Kullancsszövetség elnöke azt mondta az InfoRádióban, hogy az aranysakálok két, Hyalomma nemzetségbe tartozó kullancsfajt hurcoltak be Európába, amelyek nagyon veszélyesek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×