eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: Pixabay

Tavaszi időjárásra várt? Biankától mást fog kapni

Szeles, borongós időjárást ad a hétvége, egyetlen pozitívumként a kevés csapadék említhető, már ha ez valakinek örömöt okoz az ilyen napokon...

Az ország nagyobb részén éjszaka is felhős idő lesz a jellemző, de az északnyugati, északi megyékben hajnaltól már elkezd vékonyodni, csökkenni a felhőzet.

Így szombaton arrafelé napos idő valószínű gomolyfelhőkkel, délkelet felé haladva vastagabb, zártabb lesz a felhőtakaró. Számottevő csapadék nem lesz, de néhol előfordulhat gyenge, időszakos eső vagy futó zápor, hózápor.

Éjszakára mindenütt veszít erejéből a légmozgás, majd holnap napközben az északi, északkeleti szelet több helyen kísérhetik erős lökések.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet nagyrészt -2 és +3 fok között várható, ennél hidegebb az északi völgyekben lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 6 és 11 fok között valószínű.

Címlapról ajánljuk
Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

A koronavírus-járvány utóhatásaként sokkal kevesebben járnak szűrővizsgálatokra, mint a pandémia előtt, ezért átfogó kampányra lenne szükség, hiszen a népbetegségek megelőzhetők - mondta az InfoRádióban az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója. Polgár Csaba professzor kardiológus és gyermekgyógyász kollégáival együtt több vidéki fórumon tart előadást erről.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×