eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Online pénztárgép egy debreceni üzletben 2014. január 7-én. A Nemzetgazdasági Minisztérium azt javasolja a pénztárgép-cserét figyelemmel kísérő munkabizottságnak, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatallal online adatkapcsolatra képes gépekre való átálláshoz biztosítandó állami támogatás igénybevételének határideje január 31. legyen.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Újabb fejlesztés a Szerencsejáték Zrt.-nél

Biztonságosabbá, gyorsabbá és hatékonyabbá tette sorsjegyértékesítő rendszerét karitatív hálózatában a Szerencsejáték Zrt.

Megváltozott munkaképességű dolgozóik már online kezelhetik készleteiket - közölte a Szerencsejáték Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

A cég 2003 óta vezető szerepet tölt be a megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatása területén, ennek keretében elhelyezkedési lehetőséget biztosít hallássérült, mozgáskorlátozott, továbbá egészségkárosodott munkavállalóknak a karitatív sorsjegyértékesítő hálózatán keresztül - írták.

A zrt. a Spanyol Látássérültek Nemzeti Szervezete után Európában másodikként fejlesztette karitatív sorsjegyértékesítő hálózatának eladási rendszerét digitális értékesítéssé - jelezték.

Kifejtették: az érintett munkavállalók a rendszerre csatlakozva már online kezelhetik készleteiket, ennek köszönhetően jelentősen megnövekedett az értékesítésre fordítható idő, és lehetőségük nyílik a nyeremények biztonságosabb és magasabb nyereményhatáron belüli beváltására is. Az átállással az értékesítés gyorsabbá vált, a belső kommunikáció pedig hatékonyabbá - tették hozzá.

Jelenleg 160 megváltozott munkaképességű munkatárs dolgozik értékesítőként 72 település több mint 110 értékesítő helyén - áll a Szerencsejáték Zrt. közleményében.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 17:23
×
×
×
×