eur:
392.33
usd:
365.63
bux:
66817.98
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: police.hu

Kétségbeesett lépésre szánta el magát a rendőrség

Horrorisztikus fotóval vesznek részt a tetris challenge-ben, hogy felhívják a figyelmet, ez így nem mehet tovább.

Hiábavalónak tűnik minden erőfeszítés. Nem telik el úgy nap, hogy valaki ne halna meg az utakon. Október gyalázatos volt ebből a szempontból, 71-en haltak meg - olvasható a rendőrség felhívásában, amelyhez az illusztrációt a napjainkban olyan népszerű tetris challenge stílusában késztették el.

A statisztika három legfőbb tényezőt nevez meg a halálos balesetek okaként: gyorshajtás, elsőbbség meg nem adása és a kanyarodási szabályok megszegése.

Mindezek az életben egyet jelentenek: felelőtlenséget - áll a közleményben, amely szerint idén már több mint 500 horrortörténetet tudnának elmesélni, és majdnem mind megelőzhető lett volna.

"A helyszínre érkező kollégáink nem csak a szétroncsolt testeket látják, hanem a megroppant életeket is. Mert mindig ők a rossz hír vivői. Nem kellett volna így lennie...! – mormolják magukban, amikor a rájuk meredő könnyes szemekbe néznek. És igen, lehetett volna másképp is. És lehet is,

  • ha jól választod meg a sebességet.
  • Ha bekötöd a biztonsági övet.
  • Ha elsőbbséget adsz.
  • Ha kivilágítod az autót.
  • Ha megfelelő gumit veszel.
  • Ha nem ülsz ittasan az autóba.
  • Ha nem taszítod le az előtted lévőt a pályáról.
  • Ha nem szelfizel.
  • Ha nem menetközben élőzöl..."
Címlapról ajánljuk

Titokzatos nagy vásárlás előtt az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

A Politico értesülései szerint az Egyesült Államok pénteken egy 6 milliárd dolláros fegyvercsomagot jelenthet be Ukrajnának a nemrég elfogadott 60,8 milliárd dolláros keretből. A csomag tartalmaz majd Patriot légvédelmi rakétákat, tüzérségi lőszert, drónokat, drón elleni fegyvereket, illetve levegő-levegő rakétákat vadászgépekhez. Az AP két amerikai forrásra hivatkozva arról ír, hogy az ukránok hátrébb vonták a frontvonalról az amerikai Abrams tankokat, mivel az orosz drónok könnyen észreveszik és megtámadják őket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×