eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Nyitókép: Pixabay

Egymást érik a riasztások, itt a friss előrejelzés, mutatjuk a hétvégét is

Nem szabadulunk a zivataroktól, négy keleti megye kivételével péntekre az ez egész országra kiadták a figyelmeztetést. A hőmérsékletre nem lehet panasz, a hétvégén tovább melegszik az idő, vasárnap néhol akár 34 fok is lehet.

Pénteken több órára kisüt a nap. Emellett elszórtan, kisebb eséllyel az északkeleti, keleti tájakon fordulhat elő zápor, zivatar. Csak zivatarok környezetében lehetnek erős vagy viharos széllökések. Hajnalban általában 12 és 17 fok között alakul a hőmérséklet, de néhol ennél pár fokkal hűvösebb is lehet. Napközben 26-31 fokig melegszik a levegő - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

A hétvégén sok lesz a napsütés és tovább melegszik az idő, vasárnap néhol akár 34 fok is lehet.


Szombaton nagyrészt napos időre lehet számítani. Északkeleten néhol zápor, zivatar alakulhat ki, másutt nem valószínű csapadék. A legalacsonyabb hőmérséklet 13-19, a legmagasabb hőmérséklet 27-32 fok között várható.

Vasárnap is sok lesz a napsütés, majd észak felől átmenetileg megnövekszik a felhőzet. Helyenként - nagyobb eséllyel északon, északkeleten - alakulhat ki zápor, zivatar. A minimumhőmérséklet 15-21, a maximumhőmérséklet 29-34 fok között valószínű, a meleg miatt vasárnapra három északi megye kivételével az egész országra riasztást adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×