eur:
392.86
usd:
366.22
bux:
66858.01
2024. április 25. csütörtök Márk
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Facebook - Makói Állatvédő és Természetvédő Egyesület

Mindenkit érint: sokkoló nyúlhírrel fordulunk a húsvétra - fotó

Megbetegedett Makón egy nyúl - kidobták az erdőbe. Újra figyelmeztetnek az állatvédők: húsvétra ne ajándékozzunk nyulat!

Vélhetően azért dobta ki gazdája Makón a Maros-parti erdőbe Bunnyt, a fehér nyulat, mert megbetegedett, és nem akart állatorvosra költeni.

Az állatnak szerencséje volt: a makói állatvédők vezetője egy közösségi oldalon megjelent információ alapján megtalálta, befogta, és most kezelteti. Húsvéthoz közeledve arra kér mindenkit, ne ajándékozzanak élő nyulat.

Szörnyű állapotban talált rá a nyúlra: az egyik szeme körül már a bőrt, sőt a húst is levakarta fájdalmában. A riadt állatot egy szák segítségével sikerült befogni - írja a délmagyar.hu.

Tünetei alapján a gazdája azt gondolhatta, a nyúl a mixomatózis nevű gyógyíthatatlan betegségtől szenved, amelyet rovarok csípése terjeszt, és a védőoltásban nem részesült nyulakat támadja meg. Az állatorvos azt állapította meg, hogy a bőrén látható dudorokat nem ez, hanem közönséges allergia okozza.

Most gyógyszeres kezelést kap, és várhatóan fel fog épülni.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×