eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Már újra anyja mellett az ellopott kiscsikó

Megvan az elrabolt kiscsikó, amelyért rengetegen aggódtak.

"Köszönjük az egész országnak, örülünk hogy ennyi csodálatos embert ismerhettünk meg. A segítségetek nélkül nem lett volna hapy end!" - írta annak a kiscsikónak a gazdája, amelyet kedden loptak el Pest megyében.

Kiderült, hogy az állatot egy Fiat Punto szomagtartójában szállították a tolvajok. A néhány hetes csikót még szoptatta az anyja, ezért sokan attól féltek, hogy elpusztulhat, ha nem bukkannak rá időben.

Az autót a rendszáma alapján azonosították a rendőrök, és a lovat is gyorsan megtalálták, ám a tetteseket még keresik.

A rendőrség honlapján látható felhívás szerint egy 20 és egy 22 éves fiatalember lopta el a Kerékkötő úti tanyáról a lovat, két láncfűrészt és egy fűkaszát.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 17:23
×
×
×
×