INFORÁDIÓ 
2019. június 17. hétfő
Alida, Laura

jégfesztivál

kína

Harpin, 2019. január 4. A 35. Harpini Nemzetközi Jég- és Hófesztivál jégből faragott épületei az északkelet-kínai Hejlungcsiang tartomány fővárosában 2018. január 4-én. A 120 ezer köbméter jég és 110 ezer köbméter hó felhasználásával készített alkotásokat három hónapig láthatják az érdeklődők. MTI/EPA/Roman Pilipej

Lélegzetelállító fotók a harbini jégfesztivál alkotásairól

Infostart / MTI

Megnyílt a 35. Harpini Nemzetközi Jég- és Hófesztivál Kínában. A következő hónapokban milliók keresik majd fel a látványosságot.

Az északkelet-kínai Hejlungcsiang tartomány fővárosában 120 ezer köbméter jég és 110 ezer köbméter hó felhasználásával készített alkotásokat három hónapig láthatják az érdeklődők.

Harpin, 2019. január 5.
Tűzijűték a 35. Harpini Nemzetközi Jég- és Hófesztivál jégből faragott épületei előtt a fesztivál megnyitóján az északkelet-kínai Hejlungcsiang tartomány fővárosában 2018. január 5-én. A 120 ezer köbméter jég és 110 ezer köbméter hó felhasználásával készített alkotásokat három hónapig láthatják az érdeklődők.
MTI/EPA/Roman Pilipej
Tűzijűték a 35. Harpini Nemzetközi Jég- és Hófesztivál jégből faragott épületei előtt a fesztivál megnyitóján. MTI/EPA/Roman Pilipej

Han Csenkun jégszobrász a legendás Selyemút alapján alkotta meg idei művét.

A 35. Harpini Nemzetközi Jég- és Hófesztivál jégből faragott épületei a fesztivál megnyitóján az északkelet-kínai Hejlungcsiang tartomány fővárosában 2018. január 5-én. A 120 ezer köbméter jég és 110 ezer köbméter hó felhasználásával készített alkotásokat három hónapig láthatják az érdeklődők.
MTI/EPA/Roman Pilipej
A 120 ezer köbméter jég és 110 ezer köbméter hó felhasználásával készített alkotásokat három hónapig láthatják az érdeklődők. MTI/EPA/Roman Pilipej

A harbini turisztikai hivatal adatai szerint 2017-ben 18 millió látogatót vonzott a fesztivál, busás bevételt hozva a városnak, ahol ezekben a hetekben mínusz 18 fok alatt hőmérsékleteket is mérnek.

Harpin, 2019. január 4.
A 35. Harpini Nemzetközi Jég- és Hófesztivál jégből faragott épületei az északkelet-kínai Hejlungcsiang tartomány fővárosában 2018. január 4-én. A 120 ezer köbméter jég és 110 ezer köbméter hó felhasználásával készített alkotásokat három hónapig láthatják az érdeklődők.
MTI/EPA/Roman Pilipej
A 35. Harpini Nemzetközi Jég- és Hófesztivál jégből faragott épületei. MTI/EPA/Roman Pilipej

A február végéig tartó fesztivál várhatóan idén is hatalmas tömeget csábít majd Harbinba, főként a kínai holdújév, február 15-23. alkalmából rendezett ünnepségek idején.

Harpin, 2019. január 4.
Lovasszánok a 35. Harpini Nemzetközi Jég- és Hófesztivál egyik jégből faragott épülete előtt az északkelet-kínai Hejlungcsiang tartomány fővárosában 2018. január 4-én. A 120 ezer köbméter jég és 110 ezer köbméter hó felhasználásával készített alkotásokat három hónapig láthatják az érdeklődők.
MTI/EPA/Roman Pilipej
Lovasszánok a 35. Harpini Nemzetközi Jég- és Hófesztivál egyik jégből faragott épülete előtt . MTI/EPA/Roman Pilipej

Nyitókép: MTI/EPA/Roman Pilipej
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018