eur:
389.49
usd:
363.47
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Éjszakai bevetésen a mádi borok

Az év legrövidebb éjszakájának közelében ismét hosszú program lesz Mádon: a borok mellé különleges gasztronómiai kínálatot és kulturális programot is kap majd a közönség. A rendezvényről Barta Károly, a Mádi Kör Eredetvédelmi Egyesület alelnöke beszélt az InfoRádió bormagazinjában.

A Mádi Kör Eredetvédelmi Egyesület és más mádi pincészetek szervezésében június 23-án ismét megrendezik a "Jó éjszakát! Mád" programot - mondta az InfoRádió bormagazinjában Barta Károly.

Az egyesület alelnöke hozzátette: minden résztvevő pincészet a borok mellett olyan kulturális kínálatot mutat, amelyik számára fontos. Egyes borászatoknál népzenészek lépnek majd fek, máshol dzsesszt hallgathat a közönség, de lesz versmondó karaoke és diszkó is.

A Barta Pincénél Bereményi Géza és Másik János estje lesz műsoron.

A kultúra és a finom borok mellett erős lesz a gasztronómiai kínálat is - ismertette Barta Károly. Kiemelte: Magyarország 10 legjobb vidéki étterme közül három Mádon található, a Gusteau Kulináris Élményműhely, a Percze Élményközpont és az Első Mádi Borház.

Alkalmazkodva a rövid éjszakában hosszan elnyúló programokhoz, az éttermek éjfélig, de akár hajnali 2 óráig is nyitva lesznek.

Néhány pincészet maga gondoskodik ételekről: Lenkey Géza egyik vendége például Pohner Ádám lesz - az a séf, aki éppen a napokban végzett a 8. helyen a Bocuse d'Or szakácsverseny európai döntőjében.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×