eur:
401.18
usd:
367.42
bux:
74336.17
2024. október 10. csütörtök Gedeon

Rendőrök mentettek ki egy férfit füsttel teli lakásából

Rendőrök mentettek ki szerdán budapesti otthonából egy 37 éves férfit, akinek a lakásában a tűzhelyen felejtett olaj kigyulladt, és füsttel borította be még a lépcsőházat is - közölte a rendőrség.

A helyszínre, a Pillangó parkba elsőként a XIV. kerületi rendőrkapitányság két munkatársa ért oda. Mivel a harmadik emeleti lakásból köhögést és halk jajgatást hallottak, úgy döntöttek, hogy kimentik a füstben rekedt embert - írták.

A rendőrök a lakók által már korábban berúgott ajtón két szomszéd férfival együtt - testi épségüket és életüket kockáztatva - bementek, ahol a hatalmas füstben rátaláltak az ott lakó férfira, aki akkor már magatehetetlenül feküdt a szobában. A zuglói rendőrök a férfit tiszta levegőre vitték, ahonnan a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították. A tűzoltók a tüzet eloltották - ismertette a történteket a rendőrség.

Címlapról ajánljuk
Helyzetjelentés Floridából: bajba jutott magyarok jelentkezését várja a tiszteletbeli konzul

Helyzetjelentés Floridából: bajba jutott magyarok jelentkezését várja a tiszteletbeli konzul

A hurrikán után most a tornádóktól tartanak Florida lakói – mondta Pazaurek Piros tiszteletbeli konzul, aki a Hungarian Hub elnevezésű nonprofit szervezet elnökeként az amerikai magyarok összefogásáról is beszámolt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.11. péntek, 18:00
Lánszki Regő
az Építési és Közlekedési Minisztérium államtitkára, országos főépítész
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×