eur:
389.68
usd:
362.02
bux:
68002.24
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Étkezés? Én mindent jól csinálok, de a többiek ...

Én mindent jól csinálok, de mások nem - nagyjából ez a gondolkodásmód jellemez sok amerikait, egy felmérésből ugyanis az derült ki, hogy a megkérdezettek 80 százaléka elégedett a saját evési szokásaival, miközben 73 százalékuk azt gondolja, mások evési szokásai nem egészségesek.

Egy, az Egyesült Államokban készült felmérés szerint az emberek négyötöde úgy véli: semmi baj sincs az étkezési szokásaival, ezzel szemben a megkérdezettek háromnegyede aggódik másokért emiatt.

A megkérdezettek 67 százaléka ugyan beszámolt olyan étkezési szokásáról, amelyek nem kifejezetten egészségesek, például arról, hogy olyankor is esznek, amikor nem éhesek. Ilyen "kihágások" heti rendszerességgel fordulnak elő náluk.

42 százaléknak van egy nagyon közeli rokona, aki meglehetősen egészségtelenül étkezik, és 44 százalék mondta azt, hogy törődik azzal, hogyan étkezik a házastársa.

A kutatók megállapították, hogy a legtöbb embernek szüksége van étkezési tanácsokra. Mint írták, könnyen meghatározható azok köre, akik rossz hangulatukat akarják kompenzálni az étkezéssel.

Az Egyesült Államokban, decemberben, telefonos megkérdezéssel készített felmérésben több mint 2 000 ember vett részt.

Címlapról ajánljuk
Útlevélgyűjtésbe kezdtek az amerikai milliomosok – meg is van az okuk rá

Útlevélgyűjtésbe kezdtek az amerikai milliomosok – meg is van az okuk rá

A pénzes amerikai családok egyre gyakrabban folyamodnak második állampolgárságért vagy állandó lakhatási engedélyért külföldön. Az igazán tehetősek valóságos „útlevél-portfóliókat” gyűjtenek – egy ügyvédi iroda szerint minderre a potenciális kockázatok késztetik őket. De melyek ezek?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×