INFORÁDIÓ 

2018. március 24. szombat
Gábor, Karina

Emberi ágymelegítőt ajánl vendégeinek egy szálloda

Infostart / InfoRádió
Jól akar aludni éjszaka? Vegye igénybe az emberi ágymelegítők néhány perces szolgáltatását! - ezt ajánlja az egyik brit szállodalánc a vendégeinek

Két lábon járó elektronikus takarók - így hívják a Holiday Inn szállodalánc legújabb szolgáltatását, amelynek lényege, hogy az emberi ágymelegítők kellemes hőmérsékletűvé varázsolják a vendégek ágyát.

Olyan, mintha a hideg ágyneműbe forróvizes tömlőket raknának, ám valójában emberekről van szó, akik egy kezes-lábasba bújva melegítik fel az ágyat.

Az edinburghi alvásközpont szakértője szerint ez egy kiváló ötlet, amely segít a vendégeknek, hogy gyorsabban és könnyebben elaludjanak. Dr. Chris Idzikowski hozzátette: este, ágyba kerülés előtt testünk hőmérséklete csökken, részben azért, mert a kezek, az arc és a láb erei kitágulnak, és hőt adnak le.

A 20 és 24 Celsius-fok közötti ágyhőmérséklet az ideális a szakértő szerint, aki hangsúlyozta: a hideg ágy megakadályozhatja, hogy elaludjunk.

A Holiday Inn szóvivője elmondta: az ingyenes, ötperces szolgáltatást egyelőre csak a londoni és a manchesteri szállodákban lehet igénybe venni január végétől.

A címlapról ajánljuk