eur:
395.15
usd:
371.79
bux:
66246.5
2024. április 16. kedd Csongor

Tehén a tetőn

Tehén sétálgatott egy háztetőn Nagy-Britanniában.

Hogy a marha miért ugrott fel az 1 méter 80 centi magas háztetőre, nem tudni, mindenesetre megtette, a szomszéd pedig meglátta, bár először azt hitte, csak a szeme csapja be. Azt hitte, hogy a tehénnek csupán a sziluettje látszik a tetőn, az állat maga nem azon áll, hanem a háttérben. Ahogy azonban jobban szemügyre vette a "jelenséget", egyértelművé vált, hogy bizony marha van a szomszéd házán, ekkor riadóztatta családját, akik nagyon derülve szemlélték a tehén "tetőzését" és lefotózták.

A marha egy idő után leugrott, hazaért viszont a szomszéd, aki látván házának igencsak megviselt tetejét, azt hitte, betörtek otthonába, és a történtek "betetőzéseként" telefonált a rendőrségnek. A helyszínelők láttán a szomszéd is előkerült, és felfedte, hogy tehén a tettes, bizonyítva a fényképpel.

"Örülök, hogy megoldódott az ügy, melyet eredetileg betörésként jegyzőkönyveztünk. Ha nincs a szomszéd és a fotó, sohasem jövünk rá, hogy egy marha volt a bűnös" - idézte a Daily Telegraph című brit lap egy helyi - somerseti - rendőrt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×