INFORÁDIÓ 

2018. március 18. vasárnap
Ede, Sándor

Tehén a tetőn

InfoRádió / MTI
Tehén sétálgatott egy háztetőn Nagy-Britanniában.

Hogy a marha miért ugrott fel az 1 méter 80 centi magas háztetőre, nem tudni, mindenesetre megtette, a szomszéd pedig meglátta, bár először azt hitte, csak a szeme csapja be. Azt hitte, hogy a tehénnek csupán a sziluettje látszik a tetőn, az állat maga nem azon áll, hanem a háttérben. Ahogy azonban jobban szemügyre vette a "jelenséget", egyértelművé vált, hogy bizony marha van a szomszéd házán, ekkor riadóztatta családját, akik nagyon derülve szemlélték a tehén "tetőzését" és lefotózták.

A marha egy idő után leugrott, hazaért viszont a szomszéd, aki látván házának igencsak megviselt tetejét, azt hitte, betörtek otthonába, és a történtek "betetőzéseként" telefonált a rendőrségnek. A helyszínelők láttán a szomszéd is előkerült, és felfedte, hogy tehén a tettes, bizonyítva a fényképpel.

"Örülök, hogy megoldódott az ügy, melyet eredetileg betörésként jegyzőkönyveztünk. Ha nincs a szomszéd és a fotó, sohasem jövünk rá, hogy egy marha volt a bűnös" - idézte a Daily Telegraph című brit lap egy helyi - somerseti - rendőrt.

A címlapról ajánljuk