eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Tűzoltók vágták ki az áldozatot a roncsból - képek

Halálos közlekedési baleset történt kedden hajnalban a 4. számú főútvonal Szolnok és Szajol közötti szakaszán, ahol egy KIA típusú személygépkocsi és egy téglát szállító nyerges vontató ütközött frontálisan.

A tűzoltókat 04 óra 50 perckor riasztották a helyszínre. A szolnoki tűzoltók két tűzoltógépjárművel és egy országúti gyorsbeavatkozó járművel vonultak ki a helyszínre.

Az ütközés következtében a személygépkocsit vezető fiatalember a helyszínen életét vesztette, őt a tűzoltóknak fél órás munkával hidraulikus feszítő-vágó berendezés segítségével sikerült kiszabadítani a roncsok közül.

A tehergépkocsi vontató része az ütközést követően az út menti árokba csúszott. A gépkocsivezető az elsődleges információk szerint könnyű sérülést szenvedett.

A műszaki mentés és a helyszínelés idejére a 4. számú főutat teljes szélességében lezárták. A rendőrség vizsgálja a baleset bekövetkezésének körülményeit.

Címlapról ajánljuk
Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 19:45
×
×
×
×