eur:
388.92
usd:
361.73
bux:
68684.84
2024. május 8. szerda Mihály

Igyon, ha jobban akar teljesíteni az ágyban!

Örülhetnek az alkoholt kedvelő férfiak: egy-két pohárka nemhogy csökkenti, de kimondottan növeli a szexuális teljesítményüket - legalábbis ez derül ki egy ausztrál kutatásból.

Az alkohol nem károsítja, hanem növeli a férfiak teljesítményét az ágyban, pedig eddig éppen az ellenkezőjét hitték, azt, hogy az alkoholfogyasztás erekciós problémákhoz vezethet.

Egy 1580 ausztrál férfin végzett vizsgálat azonban bebizonyította, hogy az alkohol jó hatással van a férfiak szexuális életére: azoknak, akik rendszeresen fogyasztottak alkoholt, 30 százalékkal kevesebb problémájuk adódott a hálószobában, mint az antialkoholistáknak.

A vizsgálaton azok teljesítettek a legjobban, akik napi négy és heti öt pohárka közötti mennyiséget fogyasztottak. A legrosszabbak a dohányosok és a szívproblémákkal küzdők voltak, illetve azok, akik egykoron sokat ittak, de már felhagytak az ivással.

A "hétvégi ivóknál", és azoknál, akik az egészségügyileg javasoltnál sokkal többet isznak, kisebb a kockázata az erekciós problémák kialakulásának, mint azoknál, akik heti egyszer vagy még annál is kevesebbszer fogyasztanak alkoholt - olvasható a tanulmányban, amely azt a konklúziót vonja le, hogy a mérsékelt ivóknak, ha gondjaik támadnak az ágyban, felesleges azt tanácsolni, hogy ne nézzenek többet a pohár fenekére.

Címlapról ajánljuk

Érkezik a kínai elnök, szerdától óriási lezárások jönnek a fővárosban – itt vannak a részletek

Mutatjuk, melyik fővárosi útvonalakon mikor kell jelentős korlátozásra számítani.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×