eur:
389.49
usd:
361.79
bux:
68002.24
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Gazdasági válság: a szexszel lehet a legjobban spórolni

A britek többsége ezekben a nehéz gazdasági időkben a szabadidőtöltés egyik legolcsóbb formáját választja: a szeretkezést - derül ki egy felmérésből.

Az angol YouGov munkatársai kétezer embert kérdeztek meg arról, hogy most, a pénzügyi és gazdasági válság közepén az időtöltés melyik olcsó formáját választják.

A megkérdezettek többsége azt mondta, hogy a legkedveltebb olcsó időtöltése a szex. A skót válaszadók 43 százaléka választja a szeretkezést, amely azonban Dél-Angliában nem annyira népszerű: ott a válaszolók csak 35 százaléka vallotta be, hogy az ágyban tölti a legszívesebben szabadidejét.

A szeretkezés után a kirakatnézegetés és a pletykálkodás a legkedveltebb olyan időtöltés a britek között, amely nem kerül pénzbe. Elsősorban a férfiak bújnak össze szívesen a párjukkal, a nők többsége a szexnél szórakoztatóbbnak tartja a pletykálkodást.

A Terrence Higgins Trust szervezet által novemberben készített felméréséből az is kiderül, hogy az óvszerek eladása is megnövekedett az utóbbi időben. A szervezet szakértői a biztonságos szex fontosságára figyelmeztetik a párokat, és arra is felhívják a figyelmet, hogy az, akinek nincs pénze óvszerre, különböző családtervező klinikákról akár ingyen is beszerezheti azt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×