eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Kiszabadul a börtönből a kislányokat molesztáló rocker

Letöltötte majd hároméves börtönbüntetését Garry Glitter, a szebb napokat is megélt brit rockzenész, így kedden el kell hagynia Vietnamot. A repülőjegyet az állam veszi meg neki. A 63 éves rockert két 11 éves lány molesztálásáért csukták le.

Londonba kell repülnie a 63 éves Garry Glitternek augusztus 19-én, miután letöltötte börtönbüntetését, amelyet két fiatal lány molesztálásáért kapott.

A Paul Francis Gadd néven anyakönyvezett, korábbi hírnevéből élő zenészt 2005 novemberében tartóztatták le Ho Si Minh-város repülőterén. Ezután ítélték egynapos tárgyalás keretében három éves börtönbüntetésre. Glitter végig ártatlanságát hangoztatta.

A döntés ellen fellebbezett, ezzel három hónappal sikerült lerövidíteni az ítéletet. A büntetést a letartóztatástól számolják Vietnamban is.

Garry Glitter jogásza, Le Tanh Kinh a Reutersnek elmondta: ügyfelének Londonba kell repülnie, jegyét az állam veszi meg. Érkezése után oda megy, ahova akar.

Az állami média szerint Glitter kórust is alakított a vietnami fővárostól 190 kilométerre fekvő börtönklinikán, Binh Thuan tartományban. A börtöne egyébként nincs messze attól az óceánparti tartománytól, Ba Ria-Vungtól sem, ahol a zenész villában lakott, és ahol a 11 éves lányokat molesztálta.

Garry Glitter a hetvenes évek elején kezdte pályáját. Könnyed glam rockjával hamar nagy népszerűségre tett szert. Legnagyobb slégerei a Rock and Roll, az I'm the Leader of the Gang és a Dou You Wanna Touch Me voltak.

Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 19:45
×
×
×
×