eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Romantikus vacsora a nők vágya

Talán meglepő, de egy nőt nem a vásárlás, hanem a férjével közös vacsora teszi boldoggá - derül ki egy felmérésből.

Ezer nő közül közel négyszáz válaszolta azt, hogy szabadidejét legszívesebb férjével tölti. Közülük a legtöbben egy romantikus vacsorát értékelnek a leginkább, a szeretkezés a második legkedveltebb időtöltés, ezt követi egy üveg bor melletti beszélgetés, valamint a tévézés és a közös kertészkedés.

A nők mintegy harminc százaléka a gyermekével tölti legszívesebb szabadidejét, és közel ugyanennyien válaszolták azt, hogy egyedül érzik legjobban magukat.

A megkérdezettek 82 százaléka mondta azt, hogy szívesebben töltik idejüket családjukkal, mint vásárlással, vagy barátokkal. Kevesebb mint öt százalék volt csak, aki szerint egy szép ruha, ékszer vagy sportautó a legértékesebb dolog az életben.

A nők 31 százaléka a házimunkától szabadulna meg, ha lenne egy kívánsága, és a válaszolók szívesen vennék, ha valaki minden héten friss virágot küldene neki.

Egy rossz nap után a legtöbben borral vagy pezsgővel vigasztalják magukat, de sokan fordulnak a teához, vagy egy csésze csokoládéhoz is.

Az egyik brit magazin által végzett kutatásban ezer, 20 és 70 év közötti nőt kérdeztek. Nyolcvan százalékuk férjével vagy élettársával élt, és 72 százalékuknak volt gyereke.

Címlapról ajánljuk
Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Anyagi szempontból is fontos az ellenzéki pártoknak, hogy jól szerepeljenek az idei európai parlamenti és önkormányzati választáson, mert azzal növelik az esélyüket arra, hogy 2026-ban, az országgyűlési választáson egy százaléknál jobb eredményt érjenek el, és állami támogatásban részesüljenek. Az InfoRádióban Cservák Csaba alkotmányjogász professzor beszélt arról, hogy az állam mikor és miért támogatja a választáson elinduló pártokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×