eur:
388.36
usd:
360.71
bux:
68622.38
2024. május 7. kedd Gizella

Kiengedik a börtönből a bébiszittert, aki a vád szerint megölt egy gyereket

Életfogytiglanra ítélték 2005-ben, de most kiengedik a börtönből azt a nőt, aki a vádak szerint megölte a rábízott kétéves kisfiút Londonban. Az ügyvédek szerint azonban az orvosok rosszul állapították meg a gyerek halálát.

Suzanne Holdsworth-öt 2005-ben ítélték életfogytiglani börtönre: a bíró szerint ő okozta a felügyeletére bízott kétéves Kyle Fisher halálát, mert többször a fakorlátnak vágta a gyerek fejét. Az orvosszakértők szerint ennek következtében akkora duzzanat keletkezett a kisfiú agyában, hogy két nappal a kórházba szállítása után belehalt sérüléseibe. Szakértők olyan súlyos sérülést állapítottak meg a gyereknél, mintha egy közel 100 kilométer per órás sebességgel haladó kocsiból dobták volna ki.

Egy londoni bíróság nemrég kimondta: a 2005-ben hozott ítélet kétséges, mert az új vizsgálatok azt bizonyítják, hogy a kisfiú epilepsziás rohamban vesztette életét. A gyilkossággal vádolt bébiszitter a tárgyalás során már többször vallotta: előfordult, hogy a kis Kyle tévénézés közben rohamot kapott.

Még a kisfiú nagyszülei is ártatlannak vélték a börtönbe zárt bébiszittert, sőt Kyle apja is úgy vélte, hogy a per újratárgyalására váró 37 éves nő nem ölte meg a gyereket.

Az édesanya azonban továbbra is kitart azon állítása mellett, hogy Suzanne Holdsworth a felelős fia haláláért.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Folytatódik az emelkedés a tőzsdéken

Folytatódik az emelkedés a tőzsdéken

Gazdasági adatok tekintetében ma Németországban érkeznek fontos számok az ipar kilátásaival kapcsolatban, ezen kívül érkezik még európai kiskereskedelmi adat is, illetve a hazai kiskereskedelmi adatokat is ma közlik. Tegnap kimondottan jó hangulatban zajlott a kereskedés a tőzsdéken, nagyot tudott a hazai piacon ralizni az OTP. Ami a mai napot illeti, egyelőre ktiart a tegnapi optimizmus a piacokon, a vezető európai részvényindexeknél kisebb emelkedést láthatunk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×