eur:
386.13
usd:
355.4
bux:
68556.42
2024. május 21. kedd Konstantin

Már a kutya is szélhámos?

Szélhámosnak véli kutyáját egy oregoni férfi: azt hiszi másik ebnek adja ki magát - pontosabban az eredetinek.

A férfi ugyanis a tavaszi szünetre beadta egy ebmegőrzőbe kutyáját, Callie-t és egy hét múlva, amikor érte ment - úgy véli - egy másikat kapott helyette. A család macskája fújt rá, márpedig az eredeti Callie-val nem kutya-macska viszonyban volt, hanem barátiban, és az állatorvos is úgy találta, hogy csere történt.

A férfi visszavitte az ebet a kutyamegőrzőhöz, aki ellenőrizte, nem cserélték-e el véletlenül az ebet. A kérdéses héten még hét fekete labrador volt az ebszállón. Felhívták gazdáikat, akik közül először egy sem akadt, aki ne a sajátjának találta volna kutyáját, később azonban az egyik hölgy mégis azt mondta, hogy kutyája személyiségváltozáson ment át a megőrzőben. Ráadásul Callie éppen az ő kutyájával, Dixie-vel volt ketrectárs.

A hölgy azonban határozatlan típus lehet, mert több órányi telefonos eszmecsere és kutyája vizsgálgatása után, mégiscsak a magáénak mondta ebét, de beleegyezett egy szembesítésbe. Az ebmegőrzőt választották a nagy találkozáshoz.

Az eredmény: a férfi ismét a "rossz" kutyát választotta. Amikor megérkezett családjával, a szélhámos eb rögvest megörült nekik, és már szökkent is az autójukba, a férfi gyerekei megesküdtek, hogy ez a kutya végre Callie, apjuk pedig hitt nekik.

Egy darabig. Aztán megint gyanús lett a férfinak az eb, és már ott tart, hogy ügyvédet fogad.
A kutyamegőrző tulajdonosnője a maga részéről lezártnak tekinti az ügyet. "Nem tudok segíteni olyanon, aki nem ismer rá a saját kutyájára és kétszer is azt hiszi, hogy 'rosszat' vitt haza" - mondta a sajtónak.

Címlapról ajánljuk
Így emelték ki a Dunából a Verőcénél balesetet szenvedett motorcsónakot
Szívszorító videó

Így emelték ki a Dunából a Verőcénél balesetet szenvedett motorcsónakot

A társszervekkel közösen a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság daruja és búvárszolgálata vasárnap délután fél hatkor húzta ki a roncsot.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Elmondták az elemzők, mikor jöhet el a kínai lakáspiac fellendülése

Elmondták az elemzők, mikor jöhet el a kínai lakáspiac fellendülése

A kínai ingatlanpiac támogatására irányuló pénteken bejelentett intézkedések hatása elemzők szerint hosszabb távon válik majd láthatóvá, a piac egyelőre továbbra is a mélypontot keresi. Az olyan kormányzati lépések, mint az előlegminimum csökkentése és a jelzáloghitelek kamatlábának liberalizálása a lakásvásárlók bizalmának és keresletének a növelését célozzák, de szakértők szerint további türelemre és finanszírozásra van szükség a piac fellendüléséhez - írta meg a CNBC.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×