eur:
390.71
usd:
365.02
bux:
68240.73
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

A földönkívüliekről készít dokumentumműsort a sztárénekes

Robbie Williams soha nem tagadta, hogy megszállottan rajong a földönkívüliekért - és rajongását most megosztja a hallgatókkal is: rádióműsort készít ugyanis a BBC számára.

Jon Ronson dokumentumműsor készítővel együtt dolgozik a BBC számára a brit énekes. A felvételeket a páros Williams Los Angeles-i házának közelében, valamint egy nevadai UFO-konferencián készítették.

Azt eddig is tudni lehetett, hogy a Take That egykori sztárja hisz a földönkívüliekben. Legutóbb márciusban vallotta be egy interjúban, hogy minden szabadidejét az ég vizsgálatával tölti: olyan jelek után kutat, amelyek más bolygón élő idegenek létét bizonyítják.

Mi több, még azt is tervezi, hogy vásárol magának egy csillagvizsgálót - jelentette be.

S ezzel még nincs is vége: Williamsben már azt is felmerült, hogy abbahagyja az éneklést, és "főállású" UFO-figyelő lesz. Saját bevallása szerint már háromszor is találkozott kis zöld emberkékkel.

Azt mondja, még gyerekkorában látott először UFO-t, a másik két találkozásra azonban nem is olyan régen került sor.

Az egyik találkozásról részleteket is elmesélt. "Éppen a Beverly Hills Hotelben voltam, a napozóágyon feküdtem éjszaka az erkélyen, bámulva az eget. Egyszer csak vagy száz méteres magasságban megjelent fölöttem egy négyzet alakú valami, halkan átrepült fölöttem, majd eltűnt" - mesélte.

Az Utazás a másik oldalra című dokumentumműsort május 6-án sugározza majd a BBC4.

Címlapról ajánljuk

Ügyészségi nyomozás kezdődött az Osztrák Szabadságpárt jelenlegi és korábbi vezetői ellen

Korrupció gyanújával nyomozást indított a bécsi gazdasági ügyészség az ellenzéki Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) jelenlegi elnöke, Herbert Kickl és két volt pártelnök, az egykori alkancellár, Heinz-Christian Strache, valamint az elnöki székben őt váltó Norbert Hofer, korábbi közlekedési miniszter ellen. Azzal gyanúsítják őket, hogy sajátos hirdetési ügyletet kötöttek Wolfgang Fellner médiavállalkozóval, aki ellen ugyancsak folyik a vizsgálat, mégpedig vesztegetés, vesztegethetőség, továbbá hűtlen kezelés gyanújával.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 19:45
×
×
×
×