eur:
390.95
usd:
365.39
bux:
68205.31
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Az ember, aki képtelen hízni

Sok fogyókúrázó álma lenne az a betegség, amelyben John Perry szenved: a férfi egyszerűen képtelen hízni, mert szervezete a normálisnál sokkal gyorsabban égeti el a kalóriákat.

John Perry kifejezetten pufók kisfiú volt, de 12 éves korában szinte egyik napról a másikra lefogyott. Az orvosok először azt hitték, hogy szándékosan nem eszik, vagy gyomorfekélye van.

Fiatalon egyáltalán nem örült az alakjának, például kínosan érezte magát, amikor focizás után levette a mezét. Egy ideig mindent megtett a hízás érdekében, rengeteg csokoládét evett, de nem használt semmi sem.

Az Anglia Essex grófságában élő 59 éves férfi egy évtizeden keresztül járt vizsgálatokra, mire az orvosok megállapították, hogy egy ritka betegségben szenved. Szervezete a normális értéket hatszorosan meghaladó mennyiségű inzulint termel, így hihetetlen sebességgel égeti el a bevitt kalóriákat.

Ezért aztán mindegy, mennyi hamburgert, pitét, süteményt, chipset vagy éppen csokoládét eszik, a tömege pontosan ugyanannyi marad, 75 kilogramm.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
Egyetlen fegyvertípustól szenved az orosz haderő, Ocseretine is elesett  – Ukrajnai háborús híreink kedden

Egyetlen fegyvertípustól szenved az orosz haderő, Ocseretine is elesett – Ukrajnai háborús híreink kedden

Az orosz harctéri veszteségek legalább felét az ukrán drónok okozzák, főleg az FPV kamikaze-drónok, de mellettük komoly gondot okoznak az aknagránátokat dobáló „bombázódrónok” is – állítja az egyik nagyobb orosz háborús Telegram-csatorna harctéri forrásokra hivatkozva. Ukrán források vasárnap este három donbaszi falu elvesztését ismerték el, ugyanakkor geolokáció alapján nagyon úgy néz ki, hogy ennél jelentősen mélyebben törték át az orosz csapatok a frontvonalat. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 19:45
×
×
×
×